directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 16:07 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

C's controla les reivindicacions de la policia espanyola a canvi de diners

Dues terceres parts dels manifestants per l'equiparació salarial a Barcelona no eren ni tan sols policies

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Redacció| Surten a la llum més draps bruts contra Ciudadanos. El diari 'Público' ha avançat en exclusiva que el partit taronja hauria pagat a l'associació policial Jusapol a canvi que aquesta fes campanya en pro d'Albert Rivera.  L'abril passat, de fet, el fundador i coordinador de Jusapol a Madrid, Carlos Morales, va dimitir en contra de la infiltració i manipulació per part de Ciudadanos d'aquesta associació policial creada el 2017, a Palència, per reclamar l'equiparació salarial de la policia espanyola amb la resta de cossos de l'Estat . "L'essència de Jusapol desapareix [...] ja no som tots -és d'uns pocs-, crec que no és apolític i tampoc asindical", deia Morales. 
 
 
Capçalera de la manifestació a Barcelona, el 20 de gener
Capçalera de la manifestació a Barcelona, el 20 de gener
© Jofre Figueras

Comparteix
   


Etiquetes
I, a més, explicava: "Els problemes vénen quan [...] ens exigeixen que cal ficar per imperatiu legal a una persona que ni coneixíem, i a més que anava a ser el secretari general! A partir d'aleshores, ens neguem tots... a que algú taronja imposés el secretari nacional. Aquesta persona imposada, a partir d'aquest moment ha anat al lliurament de la ILP, s'ha fet la foto al costat d'Albert Rivera, ha anat a la manifestació de Valladolid, ha anat a la manifestació de Guadalajara i també a la manifestació d'Àvila. Anteriorment a això, no se l'havia vist". Sobre aquesta persona -a la qual anomena "l'impostor"- diu Morales que "en la Secretaria d'Organització ell té tot el pes del sindicat, recolzat també per un amic seu que s'ha portat". Explica que les paraules exactes van ser que "hi ha hagut ordres que es fes així", per la qual cosa ell va decidir plegar. 
 
Va ser aleshores quan Jusapol va quedar en mans de Ciudadanos (que, ben aviat, va forçar la seva transformació en el sindicat policial Jupol), que decideix aprofitar-se d'un moviment que (en principi) reivindica l'equiparació salarial per usar-lo contra l'independentisme a Catalunya. Prova d'això és la manifestació que va impulsar Jusapol el passat 20 de gener a Barcelona, on van acudir agents de la policia espanyola d'arreu d'Espanya gràcies al partit de Rivera. I és que, segons Morales, a l'organització prèvia d'aquest acte -dedicat a que el líder de C's guanyés punts en el conflicte entre Catalunya i Espanya- ja es va plantejar que s'invertirien molts recursos si els agents accedien a fer-li la campanya a Rivera. Diu ell que C's es va oferir a pagar la mobilització, que seria utilitzada com a arma contra els partits sobiranistes, en lloc de per demanar millors condicions pels agents de la policia espanyola. De fet, 'Público' ha tingut confirmació des de diverses fonts que els veritables promotors i organitzadors de la manifestació no van ser els sindicats policials, sinó Societat Civil Catalana i Ciudadanos, que es va fer càrrec de la major part dels costos.

També van ser els seus dirigents els que van encapçalar la mobilització, estant en primera línia Albert Rivera i Inés Arrimadas, acompanyats del líder del PPC, Xavier Garcia Albiol: "les dues terceres parts dels manifestants no eren policies ", ha dit a 'Público' un policia que va participar en la marxa protegint els polítics. "Jusapol només havia aconseguit reunir uns 5.000 euros, però el cost total d'aquesta ostentació de mitjans, amb grans entarimats i megafonia a plaça Catalunya -fins i tot un globus aerostàtic! - va ascendir a 17.000, segons em van explicar els companys que van veure els comptes de despeses. I la diferència la va abonar Ciutadans ", ha assegurat l'agent. Abans d'aquesta, totes les mobilitzacions de l'associació a Madrid no havien tingut cap cost.
 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Stark Industries fletxa Sant Esteve de les Roures S.L
13 de juny de 2018, 11.17 h

I a canvi de drogues, no oblidem que Ciudagramos és un partit amb doble funció, la primera que està dissenyat per un sol ús, és a dir malparlar de l'independència amb odi i el segon és que es dediquen al narcotràrfic, compra i venta de cocaïna


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
13 de juny de 2018, 09.56 h

C´s és la nova màfia que voldria el poder per a recuperar nous Gurtels de corrupció. Semblen el germà petit dels peperos i dels feixistes més extremats.
Per anar bé haurien de quedar-se a l´ombra tot un segle. No saben el que és una democràcia, i no voldrien ni sentir-ne parlar. Són uns indesitjables, una aprenents de camorristes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1

Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.