directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 04:29 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

On allotjar-se aquest estiu: Aquests són els hotels que han abandonat Catalunya pel procés

Malgrat canviïn la seu social, els seus hotels segueixen operant als Països Catalans

Comentaris 8  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

Gerard Sesé @gerardsese | El sector hoteler viu una doble crisi que poc té a veure amb el procés a Catalunya. D'una banda, els sistemes de lloguer de particulars com l'AirB&B han minat la seva demanda. De l'altra, la política d'Ada Colau a la capital catalana sobre les llicències tampoc no ha agradat al gremi en qüestió. Malgrat això, el diari ultranacionalista espanyol, Crónica Global, ha enumerat una llista de cadenes hoteleres que, segons el diari, haurien abandonat Catalunya pel seu procés d'independència.
jordi clos i llompart
Jordi Clos i Llompart, propietari Derby Hotels

Comparteix
   


Etiquetes
Aquestes empreses durant els últims anys han decidit canviar la seva seu social de Catalunya per a marxar a Espanya:
 
- Grupo Hotusa a Madrid: Els seus hotels són els que es troben sota el paraigua del nom Eurostars Hotel Company. El grup la utilitza com la part que engloba el negoci de gestió directa d'hotels. Actualment, Grup Hotusa compta amb una cartera de més de 180 hotels, dels quals més de 100 estan integrats en la cadena Eurostars Hotels i més de 50 en la cadena Exe Hotels.
 
- Derby Hotels va marxar l'any 2015 a Madrid. El seu propietari, Jordi Clos Llombart, que a més presideix el Gremi d'Hotelers de Barcelona, té oberts deu establiments a Barcelona, dos a Madrid, un a París i un altre Londres.
 
- Axel Hotels: La cadena d'hotels especialitzada en atendre clients LGTBI, també va canviar la seu a Madrid. El seu imponent hotel a la cantonada del carrer Aribau amb Consell de Cent, que compta amb una terrassa oberta a dalt de tot, ja no cotitza a Catalunya. De fet, el seu bar havia estat lloc de trobada del col·lectiu LGTB d'Esquerra durant les campanyes electorals municipals o catalanes. La cadena té un altre hotel al carrer Calàbria, dos a Berlín, un a Madrid, una a Maspalomas (Gran Canària) i Eivissa.
 
- Continental Hotels Hispania també cap a Madrid. La marca té al seu domini la coneguda Holiday Inn que gestiona 22 hotels a la península Ibèrica. Dotze d'ells se situen a Espanya i deu, a Portugal.
 
- Gallery​ Center a Màlaga: És el gestor del Gallery Hotel, amb establiments a Barcelona; Molina Lario (Málaga) i Honucai (Mallorca).
 
- HG Hoteles s'han desplaçat a Benasc, Osca. Són propietaris de 8 centres al Pirineu, les Illes Canàries i les Balears. Tenen en tres llengües però no en català i aquests són els seus establiments: HG City Suites, HG La Molina, HG Alto Aragón, HG Cerler, HG Maribel, HG Isaba, HG Jardín de Menorca, HG Cala Llonga, HG Cristian Sur, HG Tenerife Sur i HG Lomo Blanco.
 
- Best Hoteles cap a Benalmádena (Màlaga). Administradora de 32 hotels a l'Estat i a Andorra. 2 a Cambrils, 12 a Salou i 1 a La Pineda. 4 a Barcelona, 1 a Andorra, 1 a Mallorca i 4 a Barcelona.
 
- Gargallo Hotels a Fraga (Osca). L'empresa compta amb 19 allotjaments a Catalunya i a Aragó, dels quals deu són a Barcelona.

Hi ha qui torna

Únic Hotels, de la família Guardans, ha decidit tornar a casa i ha passat la seu, que va canviar el 2015, de Madrid a Barcelona.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#8
Marta Costa fletxa Cambrils
14 de juny de 2018, 18.16 h

ja farà més de 10 anys que no viatjo per Espanya, i ara encara en tinc menys ganes. O sigui que dels meus ni un cèntim pels Ñ´s. Hi ha coses molt interessants i més profitoses en altres bandes. Oi tant !


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
BEJOTA fletxa bcn
14 de juny de 2018, 15.13 h

Siete empresas más dicen adiós a Cataluña.
Abandonan sus sedes sociales de Barcelona, Esplugues de Llobregat, Granollers, Sant Andreu de Llavaneres y Sant Esteve de Sesrovires.
La inmobiliaria Odiseus zarpa de BCN a Menorca.
La empresa, con unos activos de 34 millones de euros, se instala en Ciutadella.

N.B. COM AL QUEBEC...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
14 de juny de 2018, 12.50 h

-malgrat que han canviat la seu. No "malgrat canviïn"


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
14 de juny de 2018, 12.36 h

Jo ja m'he fet el propòsit de no anar més cap al pais veí ja fa temps. No vull ni posar-hi els peus com no sigui d'extrema necessitat, que de moment no penso que em surti. Adeu SINPAIN, i també ho tindré en compte per els de les cadenes anomenades i que estiguin a casa nostra, Andorra o Balears que, a aquests terriotoris, encara no els he vetat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
S. Nin fletxa Sabadell
14 de juny de 2018, 10.41 h

Molt bona la informació. Ja sabem on no allotjar-nos.

Gràcies.


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
14 de juny de 2018, 10.34 h

Doncs si per mi queda, estaran buits tot l'any. Estan materialment a la República Catalana però paguen al borbònic. Això ja és passar-se'n de renegat. Vull que la següent notícia al respecte siga que "hotels catalans" ja han desbancat hotels renegats. Els havien de caure la cara de vergonya i els hotels sobre el cap. La putrefacció borbònica ens deixarà un mal gust de boca, però passarà i costarà d'oblidar però s'oblidarà.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
!! !!★!! !! PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa .L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat || ||★|| ||
14 de juny de 2018, 09.22 h




La última vegada que PER FORÇA vaig haver de passar un parell de nits a Madrid , em vaig allotjar a un Holiday Inn ( que aquí expliquen són de la cadena Continental Hotels Hispania) de la plaça Carlos Trias Bertran, i si no vaig reclamar una indemnització, és perquè coses més importants tenia que fer, i poc temps per fer-les.


Quin DESASTRE VERGONYÓS d'hotel ! Ja sé que els ePPanyols confonen comoditat amb (pseudo-)luxe, i que els costa molt arribar a entendre què necessita i... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1

Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.