directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 04:45 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La cursa per la successió de Rajoy es tensa encara més amb l'entrada de Margallo

Es postula com a nou líder del PP per frenar a Saénz de Santamaría

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Redacció | L'exministre d'exteriors del PP, José Manuel García Margallo, se suma a la cursa per la successió de Rajoy al capdavant del partit per evitar que l'exvicepresidenta del PP, Soraya Sáenz de Santamaría, sigui la nova presidenta. 
© Rafa Garrido

Comparteix
   


Etiquetes
Margallo va anunciar aquest dijous que estava recollint signatures per poder-se presentar com a candidat a presidir el partit. Les firmes s'han d'entregar entre el dilluns 18 de juny i el dia 20, i només fan falta 100 avals.
 
Segons diversos mitjans ho ha fet al marge de la direcció nacional de Génova, que no esperava aquest moviment. Tanmateix, a esquena del PP valencià, del que és diputat per Alacant. Segons l'agència EFE, el PP valencià no li dóna suport i deixa clar que els avals els està recollint pel seu compte.
 
La tensió entre Margallo i Santamaría va començar en els temps que compartien gabinet ministerial i va refredar-se amb la sortida de Margallo de l'executiu de Mariano Rajoy el 2016. Després de la moció de censura, ja va dir que no estava disposat que l'exvicepresidenta espanyola liderés el PP.
 
A banda de Margallo i Sáenz de Santamaría també sonen amb força per agafar el relleu a Mariano Rajoy el president gallec, Alberto Nuñez Feijóo, i l'actual número dos dels populars, María Dolores de Cospedal.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.