directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 15:40 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Espanya haurà de donar explicacions sobre l'1-O a l'ONU

És la primera vegada que en el consell de drets humans l'Estat espanyol escoltarà aquest tipus d'informe

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

Redacció | El govern espanyol no podrà guardar més silenci i haurà de donar explicacions sobre la violència policial l'1-O a l'ONU. L'Associació Catalana de Drets Civils, formada pels familiars dels presos i exiliats, va encarregar un informe sobre els fets del dia del referèndum que aquesta setmana es presentarà a la seu de l'organització de Nacions Unides a Ginebra. I per primera vegada, Espanya s'hi haurà de presentar.

Comparteix
   


Etiquetes
L'informe sobre la repressió policial  està fet a partir de les imatges i els testimonis que han aportat més d'un centenar d'ONGs i organitzacions.

Segons explica l'advocat acreditat del Tribunal Penal Internacional Jordi Palau-Loverdos al "Més324", Espanya haurà de donar una resposta per primera vegada. 

"És la primera vegada que en el Consell de Drets Humans l'estat espanyol, juntament amb la resta d'estats que estan representats a través de la seva representació diplomàtica escoltarà aquest tipus d'informe", ha reblat l'advocat.

En aquest sentit, ha afegit que "en aquest cas serà la primera vegada que el nou govern del PSOE tindrà l'ocasió de donar una resposta, no només a través d'una declaració escrita, sinó en les intervencions orals, a aquest tipus de demandes i de peticions".

Després de presentar diversos informes amb proves i vídeos del que va passar l'1 d'octubre, l'Alt Comissionat de l'ONU va demanar clarament que calia complir els drets humans.

 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
17 de juny de 2018, 19.39 h

PAS A PAS ANEM VENCENT, ,ÉS VICTÒRIA DE LA DEMOCRÀCIA AMB ELS DOS ÈTIMS DE LA PARAULA RESPECTATS ESCRUPOLOSAMENT, TANMATEIX CINC SEGLES COLONITZATS, ÉS FEIXUC, TREURE'S, ELS JOUS DE SOBRE, AMB LA CONSTÀNCIA DIÀRIA, DE REIALMES I CASTES,QUE HAN FET L'ESTAT A MIDA DELS SEUS PRIVILEGIS, I DEIXANT EL POBLE EN SITUACIÓ D'EXPLOTATS. ,


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Pau Ravescall fletxa S.F. de C.
17 de juny de 2018, 10.16 h

Ñ, intentant defensar el franquisme en públic farà el ridícul, com sempre. Però aquest cop s´endurà la reprovació unànime dels paisos demòcrates del món.
El paper d´Ñ serà espectacular, coma ella li agrada, però a ran de la brossa de terra. Aquest és el lloc que el m´no li té reservat. Felicitats Ñ´s !


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
!! !!★!! !! PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa .L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat || ||★|| ||
16 de juny de 2018, 22.14 h




Justícia que hi hagués en aquest món, i més que explicacions, el que haurien de donar els responsables de tants ABUSOS ABERRANTS com hi ha hagut aquests darrers anys, seria un o dos cents dirigents més o menys implicats en els abusos, per anar DIRECTEMENT A LA PRESÓ durant un període prou llarg com per a que els psicòlegs, després d'un exàmen EXHAUSTIU podessin certificar que aquests TARATS franquistes s'han regenerat.


I si els psicòlegs no trobessin signes d'apenadiment ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.