directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 11:05 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Alemanya al·lucina amb les barbaritats de la justícia espanyola

La cadena de televisió alemanya ZDF es pregunta si Espanya aplica penes de presó draconianes

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

Redacció | Alemanya no para d'al·lucinar amb les barbaritats que comet l'Estat espanyol. Els mitjans de comunicació alemanys es fan ressò de les vulneracions de drets i llibertats dels presos polítics, exiliats, cantants i artistes a l'Estat. Ara, la cadena de televisió ZDF recull les penes de presó desorbitades als joves d'Altsasu i es pregunta si les condemnes són draconianes. 
Pla general de la manifestació a Pamplona per demanar la llibertat dels joves d'Altsasu
Pla general de la manifestació a Pamplona per demanar la llibertat dels joves d'Altsasu
© ACN

Comparteix
   


Etiquetes
El canal explica en profunditat el cas dels vuit joves d'Altsasu que van ser acusats de terrorisme per l'agressió a dos guàrdies civils fora de servei i les seves parelles el 15 d'octubre del 2016 a un bar de la localitat. I malgrat que ha desestimat el delicte de terrorisme, el jutge els ha condemnat a 76 anys de presó i 100.000 euros d'indemnització per la baralla.
 
En un reportatge, la ZPF es fa ressò de tot això però se centra en l'acusació de terrorisme als joves d'Altsasu i critica les últimes reformes en aquesta matèria del govern espanyol, segons recull El Nacional.
 
En aquest sentit, la cadena alemanya assegura que Espanya aplica penes de presó "draconianes" i es remunta a les reformes de la llei antiterrorista que va dur a terme el 2015 l'executiu de Rajoy.
 
"El govern espanyol va reformar el 2015 les lleis antiterroristes. Des d'aleshores, molts es queixen que interfereixen en la llibertat d'expressió i en l'art", explica la ZDF tal com recull el diari citat.

'No és justícia'

Precisament, aquest dissabte, els carrers de Pamplona es van inundar de solidaritat als joves condemnats. Una pancarta amb el lema "No és justícia. #Altsasukoakaske" encapçalava la protesta convocada pels familiars dels joves.

A la manifestació hi havia polítics de les formacions basques EH Bildu i Geroa Bai i també molts catalans lluint samarretes grogues i onegen estelades.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
ESPANYA, empresona i maltracta als ciutadans innocents que volem votar pacifica i democràticament per escollir el nostre futur. fletxa La dictadura franquista camuflada de farsa democràtica mai podrà amb Catalunya, som i serem, ocupants!
18 de juny de 2018, 10.07 h

Es tracta de dignitat i defensa de les nostres arrels culturals i nacionals, el dret a ser qui som, NO qui vosaltres voleu imposar, els catalans de les pedres en fem pans, en lloc de plataformes,TGV's i autopistes al cortijo o la hacienda dels amos, sou escòria OCUPANT amb arguments plens de demagògia i mentides, preteneu desinformar i explicar el bo que és pertànyer a l'estat més corrupte i un dels més endeutats per capita de la UE, els empresaris farien bé estudiant la viabilitat de le... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
!! !!★!! !! PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa .L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat || ||★|| ||
18 de juny de 2018, 09.46 h




L'estuPPidesa escandalosa del franquisme residual del PP-PSOE-C's que persegueix l'independentisme democràtic a l'estil dels estats policials, mentre permet l'existència de partits de clara filiació feixista com Falange Autentica, Falange Espanola Autentica, Falange Espanola de las JONS, FE la Falange, Movimiento Falangista de Espana, Frente Espanol, etc ... etc ...


Aquest fet, junt amb el feixisme inherent a la constitució i l'origen franquista de la monarquia borbònica, haurien de... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
18 de juny de 2018, 09.20 h

Algun s'extranya que succeeixin aquestes coses?
Nomes es necessari surti als carrers, veure ultres, falangistes, ciutadans de molta dreta, tots carrguen contra els drets civils, la llibertat d'expressio, la lliure expressio d'opinions contraries a les teves.
Aixo Europa no ho enten. No saben que aqui s'han resolt sempre els problemes interns a garrotades, insults i pressons.
Ja ho deia fa anys l'Ovidi, Montllor.
No ha canviat res.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.