directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 03:04 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Aquesta és la imatge que desmunta la 'fractura social' a Catalunya

Qüestiona la tesi dels partits unionistes contra el procés

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Redacció | Els partits unionistes no han cessat en l'intent d'acreditar que existeix una fractura social a Catalunya arran del procés independentista. El nou ministre d'Exteriors, Josep Borrell, deia, fa uns dies, que hi ha risc d'enfrontament civil a Catalunya, argument que era avalat pel líder del PSC a Catalunya, Miquel Iceta. Tanmateix, la líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, atia l'odi amb les seves repetides declaracions. 

Comparteix
   


Etiquetes
"Hi ha una fractura social greu i podem anar a pitjor, fins a un nivell de conflicte que no podem ni imaginar", afirmava la cap de la formació taronja que ha rebutjat reunir-se amb el president de la Generalitat, Quim Torra, perquè "hauria d'acceptar que el símbol" groc penjat a la Generalitat "no representa tots els catalans". 
 
Doncs bé, el diputat del PDECat al Congrés, Sergi Miquel, ha compartit una imatge a través del seu compte de Twitter que qüestiona la suposada fractura social que tant defensa l'unionisme. En la fotografia apareix una bandera espanyola en suport a la selecció espanyola penjada del balcó i, a cada costat, dos llaços grocs per la llibertat dels presos polítics. 
 
"No ho doneu tot per perdut, no tingueu prejudicis i no escolteu aquells qui parlen de societat fracturada", ha reblat el diputat. La xarxa s'ha fet ressò d'aquesta imatge i n'ha compartit de similars.



 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Stark Industries. fletxa Sant Esteve de les Roures, S.L.
20 de juny de 2018, 12.48 h

Jajajajajajajajajajajajjajajaja, espalurdistan fent el ridícul com sempre de la mà d'Inés Arramangades tonta del Cul i de Michael "Mickey" Dancer del PSC.

El que dic, és idiota la tia i a casa seva ho saben de sobres, aquesta ha vist Avnegers Infinity War i es pensa que és aplicable aqui, hahahahahahahahahaha, idiota


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
20 de juny de 2018, 11.41 h

Estaria bé que algu, premsa, entitat, es dediques a recullir totes les noticies, tots els tuits, tots el fakes, totes les ofenses, totes les mentides, tot el verí que hem agut de soportar, que s'han dedicar a empastifar desde les espanyes, desde el pp, desde ciudadanos (escriure el seu nom en catal`á ofen a tothom). desde la Razon (paquito..................................) desde el OKDiario (Inda............................................................) desde els bots, desde les clavuegu... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
er cunyao fletxa hotel de luxe Las rejas relax club.
20 de juny de 2018, 11.14 h

Aquest és la imatge d'un que no s'adone que la roja representa als piolins torturadors, als fabricants de proves falses per imputar delictes als nostres polítics electes, als que ens priven de drets humans fonamentals, i d´una selecció de futbol pròpia a Catalunya, que ens neguen el dret a ser qui som, postura típica dels que volen nedar i guardar la roba, resumint, ni carn ni peix!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.