directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 14:27 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

[Vídeo] L'unionisme s'enrabia amb la periodista de TVE que parla de ''presos polítics catalans''

Carreguen contra la professional, la cadena i aprofiten per descarregar odi contra TV3

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Redacció| "Preguntado por el posible traslado de los presos políticos catalanes dice que [...] seria lo más razonable para que esten cerca de sus famílias y de sus letrados, para que puedan ejercer su derecho a la defensa". Així narrava la periodista de TVE Almudena Guerrero al Telediario de la cadena pública espanyola part de l'entrevista que la mateixa televisió havia fet al president del govern espanyol, Pedro Sánchez. 
El moment en que Guerrero parla de presos polítics catalans
El moment en que Guerrero parla de presos polítics catalans

Comparteix
   


Etiquetes
Amb tot, no han estat les paraules de Sánchez el que més ha transcendit públicament, sinó el fet que Guerrero admetés l'existència de "presos políticos catalanes"; cosa que ha enrabiat l'unionisme.

 
Han carregat contra la periodista (que, cada divendres, ha participat a les reivindicacions dels treballadors de TVE contra la manipulació informativa)  el Twitter oficial de la Fundación José Antonio Primo de Rivera o altres usuaris anòmins que han insultat la feina de la professional amb termes com "basura periodística" o "perrodismo de bozal". Alguns han carregat directament contra la cadena - "Soys Goebbels", escriu un usuari i un altre els titlla de "lameculos"- i altres també han aprofitat l'oportunitat per descarregar el seu odi contra TV3. 




 





 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
20 de juny de 2018, 19.31 h

L'any del procés també és l'any de les inversions internacionals a Catalunya. La Generalitat va captar 70 projectes d'inversió estrangera durant el 2017, la xifra més elevada de la història, amb una inversió total de 241 milions d'euros i la creació de 3.217 llocs de treball nous.

El 2018 va començar amb diverses multinacionals establint seus a Catalunya, principalment a Barcelona, ja fos com a hub per al sud d'Europa o com a centre de producció estratègica. Segons la Generalitat, f... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
BEJOTA fletxa bcn
20 de juny de 2018, 17.32 h

La inversión extranjera en Catalunya se redujo en un 61,7% en el primer trimestre respecto al mismo periodo del año pasado, hasta 346 millones de euros, según los datos del Registro de Inversiones Exteriores del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo publicados este miércoles.

Cataluña pierde el liderazgo del comercio textil: Madrid y Andalucía se colocan por delante tras la ofensiva independentista.

N.B. DE SER POLITICS PRESOS , LA COMUNITAT INTERNACIONAL HAURIA DIT QUELCOM,OI?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.