directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 06:02 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

[Exclusiva] La reunió entre Ciudadanos i el Govern que desmunta el culebrot d'Arrimadas

La formació taronja ha acabat fent més màrqueting que política

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

M.B| Per tots és sabut que la política incorpora des de fa anys tocs del màrqueting, el problema ve quan l'ordre dels factors  s'inverteix; quan la tasca que fan els partits té més de màrqueting que de política. Un gran exemple d'això el dóna la líder de 'Ciudadanos' al Parlament, Inés Arrimadas, per la qual la imatge i la creació d'una espècie de relat en forma de culebrot al voltant del procés ha passat a ser prioritària. Ja no importa què és el millor per Catalunya i els catalans, sinó qui queda millor fent què en una pantalla. 
Pere Aragonés, amb el cartell que recorda Junqueras a la Conselleria d'Economia
Pere Aragonés, amb el cartell que recorda Junqueras a la Conselleria d'Economia

Comparteix
   


Etiquetes
Tots els mitjans van fer-se ressò fa unes setmanes de la trucada de la líder de l'oposició al president de la Generalitat, Quim Torra, per "rebaixar tensions" i explicar-li -segons es van encarregar de difondre fonts del partit i, posteriorment, un comunicat- la proposició de llei que el grup taronja havia registrat al Parlament sobre "recuperar la convivència" a Catalunya. Però, si tant li preocupava a 'Ciudadanos' parlar amb el Govern sobre això, per què no va acceptar les repetides invitacions de Torra a reunir-se amb ell al Palau de la Generalitat pel simple fet que hi hagués penjats de la façana de l'edifici un llaç groc i una pancarta sobre els presos polítics i exiliats? Pur màrqueting, una escena artificial creada per ser captada pels mitjans i difosa a les xarxes socials que acontentaria els seus seguidors. 

Però, per la porta del darrere, 'Ciudadanos' va fer una altra cosa diferent de la que tant s'havia vantat públicament. Segons ha pogut saber directe.cat, la mà dreta d'Arrimadas al Parlament, Carlos Carrizosa, es va reunir amb el número dos del Govern, el vicepresident i conseller d'Economia i Hisenda de la Generalitat, Pere Aragonés, a la seva conselleria. Allà, els treballadors hi tenen un retrat d'Oriol Junqueras amb el qual demanen la seva llibertat i conten els dies que porta empresonat a Madrid per la justícia espanyola. Aleshores, res de declaracions ni comunicats, cap mena de difusió per seguir mantenint el clímax del culebrot i continuar amb la hipocresia. Però, per quan la solució política? 






 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
29 de juny de 2018, 08.23 h



Borrell.....BOQUES....!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
29 de juny de 2018, 08.18 h



Arrimadas, Rivera i Soraya.....BOQUES....!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
29 de juny de 2018, 07.59 h

Tot ells son artificials, C's, l'Arrimades i el Primo de Rivera, façana de catalans, estructura de fatxas, així és el seu decorat, "teatro del bueno" artista convidat ?? Manuel Valls ( el gabatxo) o Vargas Llosa ( el capullo de ceràmica).
Salut i república.


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.