directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 03:08 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La manca de diàleg de Colau amb l'oposició l'obliga a retirar del ple iniciatives per a la ciutat

Suspèn el punt per acordar l'agenda dels temes principals a resoldre entre Barcelona, el govern espanyol i la Generalitat per manca de suports

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Redacció | L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha retirat del ple municipal el punt per acordar l'agenda dels temes principals a resoldre entre la ciutat, el govern espanyol i la Generalitat, escenficiant, un cop mes, la manca de suports del govern municipal. 
L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, durant el ple municipal d'aquest divendres 29 de juny de 2018
L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, durant el ple municipal d'aquest divendres 29 de juny de 2018
© Guillem Roset

Comparteix
   


Etiquetes
Per aquest divendres a les 9h s'havia convocat un ple extraordinari i l'executiu local havia elaborat una llista amb iniciatives per negociar amb l'oposició que incloïen, entres d'altres, oferir-se de mediadora en les relacions Catalunya-Espanya, sol·licitar la modificació de la Llei d'Arrendaments Urbans o demanar l'augment del nombre de Mossos d'Esquadra a la ciutat.

Colau ha anunciat que, com que diferents grups havien expressat que no hi havia hagut "prou temps" de debat i consens, les proposicions quedaven retirades. Els grups de l'oposició han lamentat la decisió de l'alcaldessa.

L'oposició li retreu la manca de diàleg

El president del grup municipal del PSC, Jaume Collboni, ha assegurat que Colau ha demostrat de nou un episodi de "manca de diàleg" amb la resta de partits. i ha lamentat que enlloc "aprofitar l'oportunitat", "improvisa" una llista de propostes "que vol que parlem". "Així no es fan les coses ni es construeixen les majories", ha conclòs. 
 
Per la seva banda, la líder de Cs al consistori, Carina Mejías, ha subratllat que seria important que el ple parlés d'allò que el govern local "ha incomplert". Així, des de Cs han carregat contra Colau i l'han acusat de voler "imposar" els seu criteri "sense cap tipus de cintura política". 
 
Per la seva banda, el president grup municipal Demòcrata, Xavier Trias, ha dit a Colau que "els acaba la paciència" i "el sentit de l'humor". "Estem en un moment molt important en les relacions entre l'Estat i la Generalitat. Vostè és teatre però ja no li comprem el guió. Ens hem de posar d'acord per moltes coses i vostè fa l'impossible perquè no hi hagi acords", ha apuntat Trias. 

Per últim, Alfred Bosch, d'ERC, ha instat l'alcaldessa a portar al plenari el que està "pendent" a la ciutat i el govern "no està fent"




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.