directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 16:51 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Una secretaria judicial present el 20-S certifica davant el Suprem gran part del documental de Roures

Assegura a Pablo Llarena que Jové va renunciar, al matí i davant la Guàrdia Civil, a presenciar l'escorcoll del seu despatx a Economia

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Redacció| Gran part d'allò que explica el documental sobre el 20-S -emès ahir, a TV3- i que desmunta les acusacions de la justícia espanyola contra Jordi Sànchez i Jordi Cuixart ja ha arribat al Tribunal Suprem. Segons ha avançat 'Eldiario.es', una secretària judicial de Granollers ha certificat informacions que apareixen a la producció de Jaume Roures, desmentint la versió que ha mantingut la Guàrdia Civil sobre els escorcolls a la Conselleria d'Economia.

Una captura de pantalla del documental
Una captura de pantalla del documental
© TV3

Comparteix
   


Etiquetes
La revelació té a veure amb la part del documental que contradiu les versions de l'acusació en relació al paper que va jugar aquell dia l'aleshores secretari general d'Economia, Josep Maria Jové. La funcionaria -que va donar fe de l'escorcoll el 20-S a casa de Jové- ha assegurat que ell va renunciar a presenciar l'escorcoll del seu despatx a la seu d'Economia. 

El testimoni de la secretaria judicial posa en evidència, doncs, que la Guàrdia Civil estaria mentint quan atribueix la insòlita durada del registre (unes dotze hores) al fet que Jové s'hauria negat a que l'escorcoll del seu despatx a la conselleria es fes en la seva absència i deixa a l'aire la qüestió sobre per què la policia espanyola va allargar-lo innecessàriament. I és que, segons l'escrit que ha enviat la secretaria judicial al jutge Pablo Llarena, Jové va renunciar a ser present a l'escorcoll del seu despatx en presència de diversos membres de la Guàrdia Civil abans de les 12:15h. del migdia, quan va finalitzar el registre a casa seva a les Franqueses del Vallès. 

Cal recordar que, el 20-S, Jové va ser interceptat per tres vehicles i dues motos de la policia espanyola a la ronda Litoral de Barcelona cap a les 8: 00h. i van fer-li donar la volta cap a les Franqueses, per registrar el seu domicili particular. Allà, va rebre les primeres notícies sobre la concentració a la conselleria d'Economia i -per no complicar més les coses- va decidir permetre a la Guàrdia Civil registrar el seu despatx a Barcelona sense que ell s'hi hagués de desplaçar. 


 
 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
30 de juny de 2018, 10.29 h


#1 Tens tota la raó i pots comptar amb la solidaritat de tot bon català. És una vergonya com el porcs franquistes ens volen dividir per poder-nos vèncer i perquè saben que si un dia els Països Catalans reneixessin, serien una potència molt més rica i important que Castella i els seus sequaços.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
30 de juny de 2018, 10.25 h

CAL FER SERVIR EL DOCUMENTAL COM A PROVA A FAVOR DELS JORDIS, EMPRESONATS "LOS JORDIS SERAN LI PRIMEROS" EL 12 D'OCTUBRE FESTA DE LA RAZA I LA CABRA VA SENTIR-SE EN EL PALACIO REAL, ENSEMS CAL DENUNCIAR LA GUERRA ESPANYOLA CONTRA CATALUNYA PERENNE EN LA HISTÒRIA,ARA EXECUTADA AMB LES LLARGUES URPES TIRANES CONEGUDES, QUE ARA N'HEM DE DIR FEIXISME I NAXISME,


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
30 de juny de 2018, 10.15 h

Més d'una hora vam estar esperant a ca'meva per veure el documental 20-S fins que vaig anar a l'ordinador i vaig llegir que per les Balears estave censurat, aixó per confirmar que a l'Espeña no hi ha censura contra els catalanoparlants, no hi ha repressió ni lingüística, ni d'informació ni de drets fonamentals per triar el que jo vull, ens van passar l'excursió a Transilvánia, malaïts manipuladors, i s'esclamen quan cridam "prensa esppanyola manipuladora" son mantiders i barruts fins ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.