directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 07:17 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PSC torna a fer ús de l'insult per desprestigiar el viatge del president Torra a Washington

Els socialistes surten en defensa de l'ambaixador espanyol dels Estats Units que l'any 2015 va amenaçar amb una intervenció militar contra Catalunya

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Redacció | El secretari d'organització del PSC, Salvador Illa, ha carregat aquest dissabte contra el recent viatge oficial del president de la Generalitat, Quim Torra, a Washington. "La seva actitud no ha estat la correcta. S'ha comportat més com un activista que com a president de la Generalitat", ha assenyalat Illa, sense citar directament però deixant entreveure el malestar per la polèmica de Torra amb l'ambaixador espanyol als EUA, Pedro Morenés, en els discursos de recepció a l'Smithsonian Folklife Festival. "Ens agradaria que Torra actués pensant en tots els catalans i no com un president de part", ha insistit el secretari d'organització del PSC, en una passejada al barri de la Salut de Badalona amb el flamant nou alcalde, Àlex Pastor. "Per tant, voldríem demanar al president Torra més alçada de mires i generositat per aprofitar les oportunitats de diàleg", ha precisat Illa, tot recordant que s'ha obert "un temps nou" a la política catalana i espanyola.
© Júlia Pérez

Comparteix
   


Etiquetes
"S'ha obert un temps nou a la política espanyola i catalana, i demanem a tothom que estigui a l'alçada", ha reflexionat en veu alta el secretari d'organització del PSC, que ha evitat valorar la carta de Junqueras llegida a la Conferència Nacional d'ERC i on el líder republicà empresonat a Estremera ha advertit que els "discursos nacionalistes excloents" són "el camí més ràpid" per tornar a "l'autonomisme". "Sobre els processos i debats interns d'altres partits només podem manifestar respecte", ha comentat breument Illa, que sí ha volgut fer una apel·lació directa als votants d'ERC i JxCat que discrepen de la línia actual de les dues formacions. "A tots els votants d'ERC i JxCat que no estan d'acord amb què Catalunya sigui el tauler d'una partida de pòquer on alguns juguen de farol", ha precisat el secretari d'organització del PSC, tot recuperant una de les últimes afirmacions de l'exconsellera d'Educació Clara Ponsatí. 
 
"Des del PSC apel·lem a tots aquests votants que volen que es defensi Catalunya i els interessos dels catalans a través d'un període de reformes. Ara hi ha l'oportunitat d'obrir-lo tant a Catalunya com a Espanya", ha conclòs Illa.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
1 de juliol de 2018, 18.57 h

SÓN UNS MISERABLES FEIXISTES, LLÀSTIMA DE PSC. BORRELL, ICETA, MANIFESTACIONS AMB L'EXTREMA DRETA, MENTIDES AMB LA NEOLLENGUA, TERGIVERSANT LA VERITAT I BORRELL DIENT EL MATEIX QUE HITLER EL 1939 DELS JUEUS ELL HI APLICA ALS CATALANS, ICETA, LI'N DÓNA SUPORT uf!


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Hg fletxa Saragossa
1 de juliol de 2018, 09.07 h

Ja no propose un estat federal que es lo que sempre ha dit el psc?


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
30 de juny de 2018, 21.11 h


#4 Con pesar i una cierta dosis de VERGÜENZA AJENA, constato, chavalín, que sigues con tu delirio de ver nazis en todas partes donde no los hay, y no verte a ti mismo que, aunque a nazi no llegas, pobrecito, eres un fascistillo de tres al cuarto, un franquista tercermundista con un TRICORNIO como emblema.

Hay que ver como te traumatizó, chavalín , en tu niñez, ver a tu madre en la cama con todos los gañanes de tu pueblucho, ellos empujando inmisericordemente con su agitado mete-y-saca, ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
TABARNIA IS NOT CATALONIA AND ALBERT BOADELLA IS TABARNIA´S PRESIDENT fletxa QUERIDOS NAZIS: PONGO REPUBLICA CATALANA EN EL GPS Y ME SALE LA CARCEL DE ESTREMERA.
30 de juny de 2018, 18.06 h



que risa cuando el sanches HA LLAMADO AL KIM JONG TORRA DE "BRONCAS".



jua jua jua jua jua

RACISTA Y BRONCAS


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
QUATRE BARRES fletxa II*II Republica Catalana II*II
30 de juny de 2018, 17.59 h




Quin fastic que arribes a fer, Illa, sou pitjors que la gestaPPo




Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Vicenc Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat - República de Catalunya
30 de juny de 2018, 16.06 h

Son els del 155! Aquests comportaments són normals en ells.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
30 de juny de 2018, 15.16 h

EL PSC es comporten més com uns botiflers de merda, que com un partit digne deportar la C al seu nom, i no passa res de res... ells van parant la mà i embolicant la troca, nedant i guardant la roba i qui dies passa nòmines del partit embutxaqui. Bandarres inútils que no serveixen per a altra cosa que llepa el cul dels ocupants de Catalunya des de fa tes-cents anys!


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.