directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 11:39 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Els Jocs del Mediterrani arrosseguen nous escàndols un cop finalitzats

El sindicat CSIF denuncia que van deixar Tarragona sense patrulles de la guàrdia urbana

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Redacció |  La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) ha denunciat que la celebració dels Jocs Mediterranis ha deixat la ciutat de Tarragona sense patrulles de la guàrdia urbana, amb "agents exposats, exercint tasques que no els corresponien i la ciutat sense efectius de policia".
© Gemma Sánchez

Comparteix
   


Etiquetes
En un comunicat, l'organització ha retret a l'Ajuntament de Tarragona que, malgrat el marge de temps per donar resposta a les necessitats plantejades, s'hagi acabat produint una manca d'efectius i de previsió a l'hora de garantir la seguretat de la ciutat.

"Ha estat un caos. Era el que sabíem, ja que no hi ha agents suficients. S'ha traslladat personal que es trobava cobrint el servei ordinari a diferents punts dels Jocs Mediterranis, tant per cobrir els relleus com per estar-hi de forma fixa, de manera que s'ha augmentat la càrrega de treball i la desprotecció de la ciutat", apunten des de CSIC a l'Ajuntament de Tarragona.

El representants del sindicat al cos policial han acollit amb sorpresa les declaracions de l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, sobre l'èxit organitzatius dels jocs. "Des de l'inici dels Jocs, molts dels agents que es van oferir per cobrir l'esdeveniment han estat espremuts al màxim, fins al punt que algun va desistir de continuar ateses les condicions patides", apunten.

Això s'hauria traduït, concretament, en agents sols en punts d'accés, manca de personal per cobrir situacions excepcionals o la suspensió de tots els controls preventius de trànsit per garantir la seguretat viària durant dues setmanes. Així, denuncien que, durant la nit de Sant Joan només hi havia dos patrulles de seguretat ciutadana i dos de trànsit per cobrir tot el servei. "La resta va estar cobrint la seguretat de les instal·lacions dels jocs", afirmen.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU SER POBRE I ATURAT I ANAR A VOTAR ES SER IDIOTA JA QUELS POLITICS NO FAN RES PER NOSALTRES . fletxa JOSEP BORRELL AQUESTA VEGADA FA LO QUE TE QUE FER DIR PROU ALS REFUGIATS PROU IMMIGRANTS A ESPAÑA I A CATALUNYA AQUI JA TENIN PROU POBRESA GENT PATIN I MOLT ,, UNA VEGADA SI NO SEMPRE ES PODRA FER , ES IMPOSIBLE AQUI A D
2 de juliol de 2018, 21.25 h

ELS JOCS DEL MEDITERRANI Han sido MAS DESCAFEINADOS QUEL CAFE CON LECHE ME TOMO YO EN CASA Que tambe DESCAFEINADO Sense res de FORÇA ..

JA ES DIU LO QUE COMENÇA MALAMENT ACABA MOLT PITJOR i aqui aixo se compleix ..

ALCALDE DE TARRAGONA Si que AVIA MOLT PÚBLIC MOLTS ESPECTADORS Clar que aixo nomes u podies veure tu LA RESTA BAN VEURA I HABIEN MOLT POCS ESPECTADORS 4 GATS

Els JOCS DEL MEDITERRANI = A UN GRAN FRACÁS No calia molta Se... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.