directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 04:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Al descobert els vincles amb l'extrema dreta dels agressors contra un membre dels CDR a Lledoners

El GDR del Bagés està relacionat amb grups ultres com 'Democràcia Nacional'

Comentaris 9  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

Redacció| Aquesta matinada, un membre del CDR de Manresa ha estat agredit pel simple fet de gravar un grup d'unionistes que arrencaven i esborraven amb dissolvent els llaços grocs que volen mostrar la solidaritat dels catalans amb els presos polítics que pròximament arribaran al centre penitenciari de Lladoners. Aquest home, d'edat avançada, havia acudit al sopar a la fresca convocat pels CDR i l'ANC als voltants de la presó i, en el vídeo que ell mateix va gravar, es veu com un unionista li etziba una puntada de peu a la cara. 
 
Tony Noguera Martínez amb Jaime Vizern
Tony Noguera Martínez amb Jaime Vizern

Comparteix
   


Etiquetes

L'home que apareix a les imatges agredint el membre del CDR és Tony Noguera Martínez, membre dels anomenats GDR i amb vincles coneguts amb l'extrema dreta a Catalunya. Ahir mateix, de fet, anava acompanyat de Jaime Vizern, president de la plataforma unionista ultra 'Democracia y Unidad Española' (DUE) autonomenat portaveu dels GDR; a més d'estar relacionat amb altres grups de l'extrema dreta com 'Democracia Nacional'. És, sobretot, conegut per presentar-se vestit de Guàrdia Civil a la Casa de la República de Waterloo. 

 
D'altra banda, Vizern comparteix GDR amb altres personatges coneguts del món ultra com Raúl Macià -s'ha manifestat, per exemple, amb els ultres de 'Democracia Nacional'-, que va ser empresonat per incomplir el tercer grau per un delicte de robatoris i tràfic de drogues i que l'unionisme més radical ha volgut presentar com a pres polític relacionant la seva estada a presó amb el fet que s'enfilés al balcó de l'Ajuntament de Balsareny per col·locar una bandera espanyola.

 
També destaca un altre membre del GDR, Jordi Cervantes, que va ser identificat per excursionistes del Collbaix com l'ultra que els va increpar i amenaçar per portar una estelada en un vídeo que va acabar fent-se viral a la xarxa. Però, el que sense cap mena de dubte va donar més protagonisme a Cervantes va ser la seva denúncia pública perquè, suposadament, havien cremat una bandera espanyola que penjava del seu balcó. Tant la premsa espanyola -la seva parella va parlar per programes com 'Espejo Público'- com els partits unionistes -l'aleshores president del Gobierno, Mariano Rajoy, el líder del PPC, Xavier Garcia Albiol, i el dirigent de Ciudadanos, Albert Rivera, van trucar-los directament- van fer una campanya pública en favor seu sense importar-los que la parella (membres de VOX) sigui coneguda al Bages per les seves relacions amb la ultradreta del Bages. Cristina Arias, la parella de Cervantes, forma part -de fet- de l'organització feixista 'Hermanos Cruzados'. 



Un altre individu que comparteix GDR amb els ultres ja mencionats és Oscar González, legionari que ha participat en concentracions convocades per Democràcia Nacional al costat de la cúpula de VOX. 
 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#9
5 de juliol de 2018, 10.43 h

Franquistas, falangistas, fascistas, nazis, aporellistas, tavernícolas, talibarnios... Franco, Rivera, Mussolini, Hitler... la SSS, la CoSSpedal, el ppSSoE, la Falangita y su Primo el Rivera-bis. La misma mierda FASCISTA, hijos y nietos del puto franquismo sociológico reunidos para defender el cortijo podrido de los Borbones, sucesores de Franco, y su corte de compi-yoguis oligarcas del palco del Bernabeu. Los mismos lameculos y perros rabiosos de siempre al servicio de los mismos cortesanos ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
5 de juliol de 2018, 10.42 h

ELIAS DE TEJADA 1917-1978, DATES CORRECTES


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
5 de juliol de 2018, 10.40 h

ESTUDIANT AMB CUROSA ANALÍTICA. LA HISTÒRIA D'AIXÒ QUE SE'N DIU ESPANYA, DE CRIMINALITAT FUNDACIONAL, EL TERRORISME EL LIDERA FELIPE V, ,PERÒ JA ABANS ELS DE LA "UNIDAD CATLOICA". JA HAVIEN MOSTRAT LLUR BARBARISME, ARREU, TAMBÉ A L'ARAGÓ. FRANCO, HITLER I LA MUNIÓ DE TIRANS ESPANYOLS,. HI HA FCO, ELIAS DE TEJADA, 1919-1078 AMB 20 LLIBRE, CONFERÈNCIES CATEDRÀTIC A UNIVERSITATS, CAL LLEGIR-LO PER REAFIRMAR LA CASTELLA DE L'ESPASA I LA SANG I LA CATALUNYA EN PAU PROSPERITAT I IGUALTAT DE ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
TABARNIA IS NOT CATALONIA AND ALBERT BOADELLA IS TABARNIA´S PRESIDENT fletxa QUERIDOS NAZIS: PONGO REPUBLICA CATALANA EN EL GPS Y ME SALE LA CARCEL DE ESTREMERA
5 de juliol de 2018, 09.30 h


#5 DEJATE DE TONTERIAS, CARLOS. YO ME FINANCIO A MI MISMO. CADA ATARDECER ME VOY A RECORRER TODOS LOS URINARIOS PUBLICOS Y LOS BARES DE AMBIENTE A VER SI ENCUENTRO UN TIO DISPUESTO A PAGARME UNOS EURILLOS ORA POR OFRECERLE MI OJETE, ORA POR OFRECERLE MI BOCA , ORA POR OFRECERLE MI PASMOSAMENTE DIESTRA MANO DIESTRA.

DE MANERA QUE A MI EL PP NO ME PAGA MÁS QUE ALGUN CARAJILLO MASNO EN LA CANTINA DE LA CASA-CUARTEL.

MUCHA LEYENDA URBANA Y MUCHA FAKE , ESO ES LO QUE HAY.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
5 de juliol de 2018, 00.22 h

La mayoría de los comentarios habla que si fachas, nazis, derecha, ultras …

Pero hay una cosa muy clara, yo como tantas otras personas no podemos formar parte de patrullas a altas horas de la madrugada por que hemos de trabajar para comer, ni dedicar tiempo a llenar llenar Twitter, Facebook, y multitud de foros de esa basura antidemocrática y contra la mayoría de los catalanes.

Hemos de trabajar, para ganar dinero y sustentar a nuestras familias, la vida no es fácil para nadie… ¿Cóm... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
R. Monguillot fletxa Gran Via- les Corts
4 de juliol de 2018, 20.53 h

Entre fatxes no es molesten !


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
R. Monguillot fletxa Gran Via- les Corts
4 de juliol de 2018, 20.53 h

Entre fatxes no es molesten !


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Eduard fletxa Bcn
4 de juliol de 2018, 17.49 h

El primer que ha de fer el Govern es movilitzar ja als mossos per indentificar i tenir ben tancats a tots akests porcs espanyols ñazis fdp, fins que tinguem fronteres a la República i els poguem mantenir akesta escoria ven lluny dels nostres barris per sempre !!*!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
4 de juliol de 2018, 17.06 h

I perquè no els detenen?. I perquè no els acusen de delictes d'odi que a ells tant els agrada?. I perquè no de terrorisme ja que utilitzen la violència?. "Si todos somos iguales ante la ley, que les apliquen la misma contundencia que a los jóvenes de Alsasua, no"?.


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.