directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 14:42 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Un franquista agressiu, ideòleg de la campanya de Manuel Valls

Ramon Bosch és la persona que ha escollit l'exprimer ministre francès per guanyar Barcelona

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Gerard Sesé @gerardsese | Una vegada més, la ultradreta més radical i més reaccionària està darrere dels passos de Ciudadanos. En aquest cas, s'ha destapat l'home a l'ombra que estaria gestionant una plataforma de partits que es presentés a les municipals de Barcelona, encapçalada per Manuel Valls i a la qual el partit taronja s'hi hauria de sumar. L'ideòleg de la jugada és Josep Ramon Bosch, un conegut franquista agressiu que va ser imputat per insultar independentistes.
© Jordi Bataller

Comparteix
   


Etiquetes
Manuel Valls i Josep Ramon Bosch haurien dinat a un restaurant de l'Eixample de Barcelona aquest passat dijous per a preparar la seva ofensiva a Barcelona de cara a les municipals de l'any que ve. Així ho ha destapat ElMundo. Va ser un dinar d'un lobby autoanomenat Twenty50. Segons el diari citat, Valls explica el seu pla per conquerir Barcelona.
 
Al seu costat, però, hi ha Josep Ramon Bosch, el cervell de la seva operació per guanyar la Ciutat Comtal i impulsar una plataforma que permeti al nacionalisme espanyol mantenir altres ciutats importants del Principat. Concretament, els municipis de Barcelona, ​​Badalona, ​​Santa Coloma de Gramenet, l'Hospitalet de Llobregat i Tarragona.
 
Bosch ja coneixia a Valls d'una trobada a l'octubre al Cercle d'Empresaris, el president d'honor és Javier Vega de Seoane, al qual l'uneix una amistat. Va ser quan Bosch va veure que el diputat gal podia ser aquest cap de cartell que feia temps que estava buscant per liderar una plataforma transversal que conquerir Barcelona i altres municipis estratègics.
 
Segons les mateixes fonts, després d'un acte de Ciudadanos on Valls va intervenir, van anar a sopar plegats a Il Giardinetto, restaurant emblemàtic de Barcelona, juntament amb altres membres de SCC i Bosch, entre copes de vi, va insistir-li sobre la idea d'esdevenir un actor polític a Barcelona.
 
Ramon Bosch, franquista d'ultradreta
 
Josep Ramon Bosch i Codina és fill d'un conegut franquista de Santpedor. El diari elCritic explicava que el seu pare, José María Bosch Espinet, va ser militant de Fuerza Nueva (FN), el partit d'extrema dreta més important a l'Estat espanyol després de la mort de Franco. Bosch Espinet va formar part de les llistes electorals del partit ultradretà en les eleccions de 1980 i era amic personal del seu president i fundador, el notari Blas Piñar. Bosch Espinet va ser el responsable d'organitzar, durant anys, una missa cada 20 de novembre en honor del dictador Franco i del fundador de Falange, José Antonio Primo de Rivera. Aquesta missa es va celebrar fins a l'any 2005, quan el canvi de mossèn a l'església de Santpedor va posar punt final a aquesta pràctica. Del seu fill, però, Josep Ramon Bosch i Codina, tal com ell ha reivindicat en diverses ocasions, no se'n coneix cap altra militància que la que va tenir amb el PP i del qual ja fa alguns anys que en va estripar el carnet. No obstant això, el que no és tan conegut és que Josep Ramon Bosch va fundar, mesos abans que SCC, l'entitat Somatemps i la qual es té constància que encara presidia al darrer trimestre de 2014, tot i que mesos abans, al juliol del mateix any, havia declarat a la premsa que se n'havia desvinculat feia temps.
 
Enxampat per insultar independentistes
 
L'associació de juristes Drets va interposar una querella el 16 de setembre del 2015 després de provar que Bosch estava al darrere d'una pàgina de Facebook des d'on, des de l'any 2012, es publicaven missatges amenaçadors contra independentistes, alguns de rellevants, com Toni Albà, Pilar Rahola, Hilari Reguer, Santiago Vidal, Arcadi Oliveras, Artur Mas o David Fernández. Des de l'anonimat, enviava missatges profundament injuriosos que contenien odi visceral envers aquestes persones i que són constitutius dels delictes d'amenaces i injúries tipificats als articles 169, 170, 205, 208 i 209 del Codi Penal.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
10 de juliol de 2018, 12.56 h

Per si no en teniem gaires, aqui es presenta un altra eixelebrat, que ha vist a SINPAIN la seva oportunitat de fer negoci, aprofitant el desmadre i veient que les conseqüencies son "assumibles". O sigui, en acabar, un lloc de Consejero Administrativo de qualsevol empresa estatal i amb una paga de rei d'Uganda sense més compromis que acceptar i influir perque s'apugin els preus dels serveis, i encara ens diguin que és el millor per a nosaltres. Ho ha fet a França? Li han valorat la feina a ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
10 de juliol de 2018, 10.05 h

L'hauriem de purgar Catalunya de feixistes


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Eduard fletxa Bcn
10 de juliol de 2018, 08.22 h

No sería més fàcil montar una ciutat-gulag al desert de Tabernas a Almería que hi ha molt d'espai í que els inmigrants franquistes i els seus bastards que no han estat capaços d'integrar-se socialment a la República en totes aquestes dècades es tornin per on han vingut cap a TABERNIAS amb la seva Cerdita de Jerez de Prasidanta, deixin de crear problemes i fractura social als Païssos Catalans i tots contents?? :s !!*!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
9 de juliol de 2018, 19.33 h

UPS i DHL trien Catalunya per obrir els seus centres logístics al sud d'Europa

L'empresa de paqueteria UPS obrirà a la Zona Franca de Barcelona el seu centre d'operacions per al sud d'Europa, segons ha avançat TV3. El nou centre de la multinacional estatunidenca tindrà 60.000 metres quadrats i crearà uns 400 llocs de treball. D'altra banda, l'alemanya DHL també té previst obrir l'estiu del 2019 un nou centre de 3.000 metres quadrats a Castellbisbal, on invertirà 7,5 MEUR i compta crear... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
bejota fletxa bcn
9 de juliol de 2018, 17.51 h

La Fundación Bancaria La Caixa hace oficial su traslado a Mallorca.
La entidad anunció su marcha a Baleares el pasado mes de octubre, pero la mudanza no se inscribió hasta el 29 de junio.
SONDEO DEL GESOP ANTE LA CUMBRE SÁNCHEZ-TORRA EN LA MONCLOA.EL PERIODICO DE CATALUÑA
La mayoría de los catalanes piden negociar más autogobierno
Tan solo un 21% apuesta por buscar la independencia.

N.B. DE MANERA QUE M. VALLS I A. RIVERA SÓN FRANQUISTES,OI?
COLLA DE XIMPLES!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
QUATRE BARRES fletxa II*II Republica Catalana II*II
9 de juliol de 2018, 16.26 h




Petain-Valls, Bosch el millor que podies triar del regim amb un bon curriculum,
fill del lider a Catalunya de Fuerza Nueva i amic de Mengele-Borrell el desinfectador
dels catalans.



SEGUIM!!!



SOM REPUBLICA!!!



Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
QUATRE BARRES fletxa II*II Republica Catalana II*II
9 de juliol de 2018, 16.13 h




Bosch es el millor, ha sapigut triar molt be, Valls el gabatxo
A Valls li faran el carnet de "KAKAVARNIA, oi ?



Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.