directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 07:03 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El feixisme al descobert: Es disparen les visites al Valle de los Caídos

Després de l'anunci del nou govern espanyol de retirar les restes de Franco

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Redacció | Les restes de Franco s'exhumaran del Valle de los Caídos abans de l'estiu. Així ho va anunciar el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, fa unes setmanes. Un anunci que ha disparat les visites al mausoleu, destapant el feixisme que hi ha a l'Estat.

Comparteix
   


Etiquetes
Així doncs, el monument funerari on estan les restes del dictador i del fundador de la Falange, José Antonio Primo de Rivera, ha augmentat considerablement les seves visites en els últims caps de setmana, segons publica La Razón. 
 
Durant el cap de setmana del 7 i 8 de juliol, el monument va rebre un total de 4.367 visitants, gairebé el doble que l'any anterior, quan van anar 3.000 assistents. I aquesta tendència es repeteix exactament el cap de setmana anterior. 
 
Segons apunta El Nacional, molts visitants han lamentat la retirada de la sepultura del dictador i han acusat Sánchez de "trair la història". 
 
De fet, des que Pedro Sánchez anunciés l'exhumació imminent de les restes del dictador Francisco Franco del Valle de los Caídos, el feixisme ha demostrat la impunitat amb la qual pot actuar a l'Estat espanyol empaperant diverses ciutats amb la frase "El valle no se toca"
 
S'han pogut veure a la Comunitat de Madrid (a algunes seus del PSOE, com la d'Alcalá de Henares) i a la seu de Podem a Osca ha aparegut amb una pintada amb el mateix lema, obra de les joventuts de l'organització ultradretana Democracia Nacional (DNJ).

Durant aquest mes ja es començaran a dur a terme les tasques d'exhumació del dictador.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
11 de juliol de 2018, 16.46 h

#1 Hahaahahahahahahahhahahahahahahahahhahaha, només un imbècil com tu amb una neurona reptiliana diria una collonada com aquesta, Franco no va fer crèixer l'indústria catalana, ja la tenía quan el teu adorat Franco encara era un puto embrió de laboratori d'amfetamines.

La seva única aportació va ser el 600 de SEAT i els pantans, la resta fotia anys que existien i no em vinguis amb el rollo de que Franco va voler afavorir Catalunya en detreniment a d'altres territoris, perquè això no ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
bejota fletxa bcn
11 de juliol de 2018, 16.07 h

La inversión extranjera en industria se desploma un 69% en Cataluña.
La inversión extranjera en industria cayó un 27% el año pasado en Cataluña y durante el primer trimestre del presente ejercicio se anotó un desplome del 69%. La Generalitat restó importancia ayer a estos datos al considerar que son anomalías estadísticas.

N.B. NO TINC RES DE FRANQUISTE,PERÒ TOT I QUE L'IGNORANCIA A CATALUNYA ÉS UNA VIRTUT,RECORDO QUE FRANCO FOU EL BENEFACTOR MÉS GRAN DE CATALUNYA ALS DARRES 200 A... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.