directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 14:50 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Ciudadanos atia la confrontació amb un acte a la platja de Canet de Mar on es van plantar creus grogues

El partit convoca aquest dissabte un acte a la localitat per alertar dels "cementiris ideològics"

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Redacció | La líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, ha afirmat que acudirà aquest dissabte al municipi de Canet de Mar a la platja en la qual es van col·locar creus grogues que denunciava l'existència de presos polítcs a l'Estat espanyol i la mort de la democràcia a Espanya perquè segons la líder de la formació taronja, és un "cementiri ideològic". Cal recordar que la plantada de creus a la localitat del maresme va acabar amb incidents després que un grup d'unionistes arranqués les creus de la sorra fins al punt d'agredir un home de 82 anys. 
platja pals, creus grogues
© CDR Pals

Comparteix
   


Etiquetes
"El separatisme segueix intentant excloure milers de catalans amb les seves intolerants actuacions o declarant persones non grates o negant la possibilitat de fer un acte polític als municipis on ells governen", ha exposat Arrimadas en una entrevista a Europa Press per justificar la seva assistència.
 
Cs va sol·licitar un permís per celebrar un acte polític a la Riera de Sant Domènech de Canet de Mar però l'Ajuntament els hi va denegar perquè, amb anterioritat a la sol·licitud, ja se'n va autoritzar l'ocupació per a "altres actes i activitats relacionades amb la Festa Major".
 
Però Arrimadas acudirà igualment al municipi barceloní per explicar el seu posicionament: "És la nostra obligació moral anar-hi, amb valentia, tots els diputats de Cs, a representar els milions de catalans que no hi estan d'acord".
 
El partit taronja al·lega que han de "donar veu a aquesta part de la població majoritària" de Catalunya que reclama que les places, els ajuntaments i les platges siguin per a tothom, i no per a una part com, segons ella, ho són ara.
 
Cs considera que Canet de Mar viola sistemàticament la neutralitat dels espais públics i que no és una cosa aïllada: "Molts catalans han d'anar a la platja amb els seus fills i veure cementiris ideològics o veure l'ocupació de símbols independentistes en espais que ells també paguen", ha reblat.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
14 de juliol de 2018, 19.29 h

Són aquests catalans com tu, que no són catalans, sinó covards ocupants, jugadors d'avantatja inadaptats, desagraïts que mosseguen la mà del país que els hi ha donat el pa, dignitat humana una acollida que no mereixeu, canta els segadors al parlament una vegada a la vida, en lloc de callar al nostre parlament, i lladrar contínuament, pocavergonya feixista!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
13 de juliol de 2018, 18.20 h

ATIEN LA CONFRONTACIÓ. FAN FEFAENT, QUE A MÉS DE CREUS GAMMADES, I TOTA LA SIMBOLOGIA NACIONAL FEIXISTA, NO TENEN RES MÉS A LA MENT QUE EL GENOCIDI, LA SOLUCIÓ FINAL HITLERIANA CONTRA TOT ALLÒ CATALÀ, LLOPS HIDROFÒBICS, RACISTES, DE PRIMERA LÍNIA. SÓN EL RÈGIM DE VICHY DE LA FRANÇA NAZI, EL MARISCAL PETAIN DEIA DE QUE ERA MOLT FRANCÈS, I NO QUE ESTAVA A LES ORDRES DE L'ASSASSÍ HITLER, L'ESPANYA ESTRATIFICADA, SEPARATISTA I MONEDA DE CANVI CATALUNYA, COM GIBRALTAR I LES SIS COMARQU... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
13 de juliol de 2018, 18.05 h



I poden haver cementiris de tota mena. Fins i tot cementiris cerebrals enfarlopats . També es comen-se amb odi, agredint verbalment i no acceptant un NO A LA PRESIDENCIA DE LA GENERALITAT. I segueix la fi de la persona estúpida Arrimadas.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Joan Jaume fletxa Catalunya Nord
13 de juliol de 2018, 16.17 h

Tothom demà dissabte 14 de juliol a 19h a Barcelona a la manifestació per la llibertat dels presos, dels exiliats, la llibertat de tots els catalans de viure en democràcia i per la República catalana.


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.