directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 21:16 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

L'ANC Escòcia anuncia mobilitzacions durant l'inici del judici d'extradició de Ponsatí

És l'últim cas d'extradició a resoldre's dels exiliats

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

Redacció | 'Omplim Edimburg' és la mobilitzacio que està organitzant l'ANC d'Escòcia durant l'inici del judici d'extradició de Clara Ponsatí, que serà el dia 30 de juliol. L'entitat vol donar suport a la consellera del govern de Puigdemont i aprofitar l'oportunitat per "teixir sinergies entre Catalunya i Escòcia". 
Cartell de l'ANC 'Omplim Edimburg' en suport a Clara Ponsatí
Cartell de l'ANC 'Omplim Edimburg' en suport a Clara Ponsatí
© assemblea.cat

Comparteix
   


Etiquetes
L'entitat ha organitzat dos actes centrals. D'una banda, el dia 29 de juliol es farà un gran mosaic d'espelmes, que aplegades formaran un llaç groc i la bandera escocesa, davant de la catedral de Saint Giles.
 
D'altra banda, el dia 30 de juliol, es convocarà una concentració de suport a Ponsatí a partir de les 9.30 h del matí, davant del Sheriff Court, el Tribunal d'Edimburg on es jutja la Consellera.

La concentració s'organitzarà conjuntament amb el Catalan Defence Comitee Edinburgh i participaran la presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie i el secretari del grup d'interès sobre Catalunya al Parlament Britànic, Chris Bambery.

Omplim Edimburg
 
Paral·lelament, s'està duent a terme una campanya a les xarxes socials per facilitar l'arribada a Escòcia de catalans, procedents d'arreu, per a la concentració davant dels jutjats. És per això que s'ha habilitat la pàgina de Facebook 'Omplim Edimburg', en la qual ciutadans escocesos estan oferint, gratuïtament, allotjament a catalans que vulguin desplaçar-s'hi.
 
L'ordre d'extradició de Ponsatí és l'últim cas a resoldre's de tots els exiliats. Fins ara, els altres membres del govern de Puigdemont exiliats ja han anat resolent, totalment o parcialment els seus procediments. Així, Bèlgica ja ha decidit no executar l'ordre en els casos de Serret, Comín, i Puig, i a Alemanya, de moment, ja s'ha denegat l'extradició per rebel·lió i sedició.
 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.