directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 08:41 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Ferits de l'1-O exigeixen al jutge que investigui per quin mitjà alternatiu es van comunicar els comandaments policials

Consideren que "no és creïble" que en un operatiu "d'aquestes dimensions" no hi hagi cap comunicació entre responsables

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Redacció | Les acusacions de les víctimes de l'1-O, entre les quals es troba el Centre per la defensa dels drets humans Irídia, han exigit al jutjat d'instrucció número 7 de Barcelona que investigui quin és el canal de comunicació alternatiu al que fan referència els agents de la policia espanyola en les gravacions policials de l'1-O. 
© Sílvia Jardí

Comparteix
   


Etiquetes
"Me llama al otro medio". Són paraules d'un dels responsables de l'operatiu policial l'1-O enregistrades pel cos i que forment part de les diligències obertes pel jutjat, requerides arran de les denúncies presentades per diversos ferits del dia del referèndum.
 
Davant aquests indicis, les acusacions han demanat al jutge que reclami a la Policia Nacional les "comunicacions completes" dels comandaments policials, després que el cos policial assegurés en un escrit que no existien, segons informa eldiario.es.
 
Els advocats dels ferits consideren que "no és creïble" que en un operatiu "d'aquestes dimensions" no hi hagi comunicacions entre els comandaments i que, en qualsevol cas, no fossin gravades. 
 
"Han d'existir comunicacions enregistrades entre el Gabinet de Coordinació i Estudis i la Direcció de Policia de Catalunya, i així mateix, entre aquesta direcció i els comandaments actuants en cada intervenció", afirma Irídia segons recull el diari citat, que considera "essencial" poder conèixer aquestes comunicacions "per a saber qui va prendre les decisions sobre la intervenció als col·legis". 
 
Les defenses, així com l'Ajuntament de Barcelona, que es va presentar com acusació particular, es queixen que els àudios de la policia espanyola entregats al jutjat estan "incomplets, presenten talls i manca d'informació". Per això, creuen que és "evident" que moltes comunicacions no han estat aportades al jutjat.
 
 
 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
24 de juliol de 2018, 11.59 h


LOS COMENDADORE O COMENDAMENT O COMO LE QUIRAI YAMÁS EN CATALANG , LO QUE HAN DE INBETISGÁ É POLQUÉ AHI CATALANE QUE PLETENDEN QUE TIENEN DERESCHO A DESIDÍ NAA DE NAA, SIENDO SABIDO QUE LO CATALANE SONG UNA RASA INFERIÓ (POL SU FARTA DE CURTURA) QUE ¡¡¡ PA NO HARRUINALSE, AN DE SER GOBERNAOS POL EPAÑIOLE !!!

¡¡¡ PARESE QUE NO SUS DE LA GANA ENTENDELO, COÑIO !!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
fideli fletxa rdnes
24 de juliol de 2018, 11.49 h

ara anem bé... a repartir per tothom, encara sigui jutge...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.