directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 04:14 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Una vintena d’entitats periodístiques, socials i cíviques llancen una campanya de suport a Jordi Borràs

El Grup de Periodistes Ramon Barnils impulsa una iniciativa per contribuir a finançar les despeses de la defensa

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Redacció | Una vintena d’entitats periodístiques, socials i cíviques encapçalades pel Grup de Periodistes Ramon Barnils han presentat aquest dimarts una campanya de suport al fotoperiodista Jordi Borràs, agredit el passat 16 de juliol per un agent de la Policia Nacional al crit de "Viva Espanya" i "Viva Franco". 
© M.B

Comparteix
   


Etiquetes
La iniciativa aglutina les veus d'entitats com FundiPau, el Col·legi de Periodistes de Catalunya, el centre Iridia, Òmnium Cultural o SOS Racisme i té l'objectiu de contribuir a finançar les despeses de la defensa de Borràs en el procés judicial contra el seu agressor, i "fer front comú per exigir la fi de les agressions contra els professionals de la informació".
 
L'objectiu econòmic són 12.000 euros, que es recaptaran a través de la plataforma de finançament col·lectiu TotSuma. Si finalment, es recapten més diners dels pressupostats inicialment, serviran per cobrir possibles despeses afegides del procés i, la resta, seran un donatiu a una entitat que defensi els drets humans.
 
En paral·lel, han aprofitat la presentació per fer d'altaveu de la crida que ha fet la seva defensa demanant que si algú va ser testimoni dels fets o en té qualsevol tipus de proves gràfiques els hi facin arribar.
 
"La impecable tasca periodística de Borràs denunciant grups d'ultradreta fa temps que també s'ha convertit en l'arrel d'amenaces cap a ell i la seva família. Dilluns 16 aquestes amenaces es van transformar en un atac violent", han lamentat les entitats.

 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.