directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 02:51 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Mas farà campanya per 'Una Catalunya millor'

El líder de CiU presenta el seu eslògan als Jardinets de Gràcia de Barcelona

Comentaris 18  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

El president de CiU, Artur Mas, ha demanat aquest dilluns als seus que treballin amb la màxima intensitat de cara a les eleccions del 28-N, però sempre des de la humilitat i la modèstia, i sense donar res per guanyat. Conscient que les enquestes favorables poden desmobilitzar el seu electorat, Mas ha presentat la campanya electoral de CiU, que girarà en torn al lema 'Una Catalunya millor'. Ho ha fet en un acte als Jardinets de Gràcia sota una carpa on s'han aplegat unes 300 persones, acompanyat dels caps de llista de Tarragona, Lleida i Girona, David Madí, i la número dos per Barcelona, Joana Ortega. L'espot de campanya, que també s'ha presentat aquest dilluns, presenta Artur Mas en un dels seus mítings, enmig d'un mar de senyeres i alguna bandera estelada.



Comparteix
   


Etiquetes
A tres dies de començar formalment la campanya electoral, Mas ha demanat a totes les persones que han estat 'al peu del canó i que han viscut en la trinxera' durant els últims set anys que treballin 'amb la intensitat que cal' de cara al 28-N. Però també s'ha dirigit a tots aquells que potser no han estat al costat de CiU últimament però que ara poden posar el seu 'granet de sorra' per aconseguir una Catalunya millor. De fet, aquest és l'eslògan de campanya de la federació.

Mas ha recordat que l'única cosa que va demanar en començar la precampanya va ser precisament aquest to positiu, i ha celebrat que això s'hagi seguit 'al peu de la lletra', perquè Catalunya ja té 'prous problemes, mancances, incògnites, confusió i temors' com perquè a més des de la política s'afegeixi més mal ambient. I aquest to constructiu, ha continuat, CiU el seguirà aplicant fins al darrer dia, per moltes 'pells de plàtan' que posin els adversaris.

Un eslògan que ho condensa tot

Mas ha apuntat que amb l'eslògan 'Una Catalunya millor', CiU no vol aparèixer com si tingués totes les solucions als problemes, com si fossin els 'reis del mambo i puguin fer miracles'. Però la federació sí que aspira, ha remarcat, a una Catalunya millor en tots els sentits, des del punt de vista de la feina, de la formació, de l'economia, de l'educació, del prestigi, de la credibilitat i de la identitat.

Per aconseguir-ho, ha assegurat que compta amb tothom, amb la resta de formacions polítiques però sempre des de la fortalesa pròpia, per poder negociar i parlar 'de tu a tu' amb el govern espanyol. 'No volem un govern subsidiari ni depenent d'altres forces polítiques', ha exclamat.

Estelades a l'espot

Aquest dilluns també s'ha fet públic l'espot de campanya, que mostra el candidat Artur Mas enmig d'un auditori, envoltat de militants a l'ombra que l'aclamen i segueixen el seu discurs onejant senyeres, alguna de les quals és estelada.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#18
10 de novembre de 2010, 17.01 h

#17 Veig que Vostè té poca memòria. Cronològicament primer, li recordaré que el seu Mas i el seu Duran, van trair amb nocturnitat Catalunya i als catalans anant a pactar un estatut eminentment descafeïnat, només i així ho dic, només per poder asseure's a la poltrona de la generalitat. Posteriorment fins i tot en Maragall, amb el gol que li van clavar els dos politicastres esmentats, va haver de dir que era el millor estatut que mai Catalunya havia tingut, dic això per analogia a l'Her... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Jordi Puig fletxa Cardona
9 de novembre de 2010, 22.18 h

Benvolguts Jordi (SC) i Miquel del Fai, amb el que digueu no feu més que reforçar les meves afirmacions: dir, com fa JORDI, que el feixisme el portarà l'electorat de CiU és, com a mínim, una imbecil·litat de l'alçada d'un campanar. Perquè exercint el vot lliure no s'imposa cap feixisme. Es practica la democràcia. I sobre el tema Aznar, només recordar-te que, com va dir Heribert Barrera (gens sospitós de ser de CiU), el Pacte del Majèstic és l'avenç més important en l'autogovern d... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Miquel del Fai- VIC- fletxa L'ESQUERRA NACIONALREPUBLICANA i INDEPENDENDENTISTA
9 de novembre de 2010, 20.34 h

#14 PUIG de Cardona, les eleccions a Catalunya i fins a dia d'avui son PARLAMENTARIES. Que vol dir parlamentaries. Doncs que si la formació majoritària amb escons no arriba a ser MAJORIA ABSOLUTA, es el PARLAMENT REUNIT SOLEMNEMENT AMB PLE, el qui VOTA a qui ha de ser el NOU PRESIDENT i amb quins suports conta a dins aquest parlament la seva formació per poder fer govern. Aquest i cap altre fins avui es el sistema parlamentari democràtic en funcionament a Catalunya i a molts altres països... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
9 de novembre de 2010, 19.47 h

#14 No home no, el feixisme en l'estat pur, ens el portarà CiU o el què és igual l'electorat d'aquest.. O és que ha oblidat que són ímtims amics de l'Aznar amb qui es van casar pel civil durant quatre anys, i uns altres quatre fent-li la papallona ???.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Jordi Puig fletxa Cardona
9 de novembre de 2010, 19.03 h

Veig molt de ressentiment en la major part dels comentaris... Doncs us fotreu, perquè el poble no és idiota i donarà la majoria a l'Artur Mas. I aquesta vegada no hi valdran tripartits ni martingales. I a veure si apreneu una mica a respectar el que vol la majoria del poble: molt parlar de "Francus" o "Hitlers" i alguns dels que escriuen destil·len als comentaris una clara manca de respecte a les decisions del poble i, per tant,i feixisme en estat pur...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
9 de novembre de 2010, 18.51 h

#11 Aquest en Mas o en Duran, que són espècimens carronyers, per aconseguir la generalitat, serien capaços d'anar en pelegrinatge a la tomba d'en francu, i si convingués a la d'en Hitler. Són uns traïdors que ens contaminen l'aire que respirem.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
independent fletxa Catalunya
9 de novembre de 2010, 15.41 h

Heu vist les dues estelades al minut 0:51?


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
9 de novembre de 2010, 11.01 h

I ho farà mantenint la SIMBOLOGIA FRANQUISTA ???


Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
J.S.G fletxa Sant Boi
9 de novembre de 2010, 10.20 h

I per a qui serà una catalunya millor? Per a tu i els teus,oi?
Ja n'hi ha prou.
VISCA CATALUNYA LLIURE D'ESPECULADORS!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Jordi-80 fletxa València
9 de novembre de 2010, 09.55 h

Però què collons vol dir "millor"?? El tema central és saber si un partit vol una Catalunya independent o no, i aquests impresentables venen amb una Catalunya "millor". L'objectiu de CiU és anestesiar l'independentisme i desmoralitzar-lo, i no pararan fins aconseguir-lo i rebre la recompensa de Moncloa. Només volen que tornen a manar les famílies benestants de sempre. Són l'únic partit que enganya i que tracta el poble com si foren uns nens petits.


Valora aquest comentari:   votar positiu 26   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.