directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 10:21 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Eleccions 2010 doble fletxa

Montserrat Nebrera: 'Estem plantant la llavor'

La candidata d'Alternativa de Govern farà una 'campanya mòbil' per convèncer els abstencionistes

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Montserrat Nebrera va deixar l'acta de diputada al Parlament i va marxar del Partit Popular assegurant que la política era una 'bassa' que feia pudor. Poc després va anunciar la creació d'una nova formació política, Alternativa de Govern, un partit que defineix com a 'liberal' i que pretén 'fer neteja' al sistema polític i el funcionament de l'administració pública. Amb aquestes tesis es presenten a les properes eleccions només per la demarcació de Barcelona. Nebrera assegura que econòmicament no podien permetre's presentar-se a les quatre demarcacions i que més enllà de preocupar-se pels resultats -tenint en compte que cap enquesta els dóna possibilitats- es concentren en 'plantar la llavor' del partit liberal que Catalunya necessita. Montserrat Nebrera explica a directe!cat que no pretén 'robar vots' al PP, i defineix el seu target amb aquest raonament: 'Hi ha gent descontenta que es tapa el nas per votar; altres ho han deixat de fer perquè la política fa pudor, aquests són els nostres'.
Montserrat Nebrera, Alternativa de Govern
Comparteix
   


Etiquetes
Un partit liberal que primer ha de 'fer neteja'
Alternativa de Govern és, segons Nebrera, un partit liberal on s'hi apleguen persones que en l'eix nacional tenen posicions molt diverses. El seu primer objectiu és 'fer neteja al sistema polític i reestructurar d'arrel l'administració pública' perquè considera que d'aquesta manera es pot aconseguir un funcionament més eficient i eficaç. Amb aquests canvis calcula que es poden arribar a estalviar 25.000 milions d'euros que es podrien dedicar a polítiques públiques, i un cop fet això ens podríem preocupar d'aconseguir un millor finançament.

Un cop feta la neteja les propostes d'Alternativa de Govern pivoten sobre dos eixos principals: aconseguir que a llarg termini hi hagi un sistema educatiu de qualitat i a curt termini acabar amb la lentitud judicial que acaba perjudicant econòmicament les empreses.

Campanya mòbil per captar el votant descontent
Inesperadament la campanya començarà per a Montserrat Nebrera aquest divendres a la tarda i no dijous a les 12 de la nit. El lloc escollit serà de nou l'Hotel Majestic de Barcelona on farà una festa per als col·laboradors, voluntaris i simpatitzants i assegura que 'sorprendrà'. Durant els quinze dies que falten fins al 28-N han plantejat una 'campanya mòbil' adequada als recursos econòmics de què disposen que voltarà per les ciutats amb més densitat de població de la demarcació de Barcelona i se centrarà sobretot en places, mercats i festes populars. Depenent de la 'temperatura' que percebin al llarg de les dues properes setmanes es plantejarà fer un altre acte destacat de cloenda de campanya.

Nebrera recorda que va deixar la política perquè en la seva experiència com a diputada va comprovar que era 'una bassa que fa pudor' i afirma que és d'aquí d'on li ha vingut la vocació, per intentar canviar-ho. Aquest és justament l'electorat que vol anar a buscar i el missatge que vol transmetre. 'Hi ha gent descontenta que es tapa el nas per votar; altres ho han deixat de fer perquè la política fa pudor, aquests són els nostres', assegura. I vol concentrar-se en fer pensar a la ciutadania que 'depèn d'ells', en 'despertar la consciència' perquè caldrà 'currar molt per sortir d'aquí'.

Presència als mitjans
Montserrat Nebrera es lamenta de la poca presència mediàtica que tenen els partits extraparlamentaris i considera que els resultats electorals són directament proporcionals al coneixement que té la població de cada projecte polític. Assegura que moltes persones li han assegurat que la votarien un cop s'han assabentat que es presentava a les eleccions, perquè fins aleshores no en tenien constància. 'Sembla que no existim', exclama i critica que alguns mitjans privats hagin fet 'omissió perquè potser pensaven que en sortirien perjudicats'. 

Tot i això ha destacat que a través d'Internet i dels petits mitjans de comunicació està aconseguint fer arribar el seu missatge.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
12 de novembre de 2010, 08.02 h

Un altre partit de dretes ep.panyolista. Aqui ens sobren tots. Apa, aneu a fer la campanya a madrit...


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.