directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 06:05 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Eleccions 2010 doble fletxa

CiU plagia Obama per cridar a la participació el 28-N

El vídeo simula que Montilla torna a ser president per un sol vot i culpa aquesta persona d'un tercer tripartit · Els demòcrates nord-americans ja van utilitzar aquesta estratègia per a agitar la por a un govern presidit per McCain

Comentaris 13  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

CiU té ben clar que el seu referent electoral és Barack Obama. Si a principi d'any ja va sorprendre la política catalana amb la creació d'una xarxa pròpia de voluntaris 2.0, els cativistes, ara ha presentat un vídeo viral en què recrea un suposat telenotícies del 29 de novembre després d'una hipotètica victòria del tripartit només perquè un sol vot, el d'una persona es va quedar a casa i no va anar a votar pensant que Artur Mas guanyaria les eleccions sobradament. Exactament la mateixa idea que el 2008 ja va utilitzar el moviment anti-Bush MoveOn.org per a mobilitzar el votant demòcrata més abstencionista.
Joan Pérez, demòcrates, CNNBC, Obama
Comparteix
   


Etiquetes
El vídeo es pot enviar a qualsevol persona, i aquesta apareixerà en el telenotícies i en els titulars de la premsa com la culpable d'un tercer tripartit. Fins i tot apareix el testimoni d'una amiga de l'abstencionista, declaracions dels principals líders mundials falsejades i grups creats en el Facebook criticant la persona que ha permès un tercer votant en no anar a votar el 28-N.

CiU vol evitar l'excés de confiança de cara al 28-N per culpa de les enquestes. Per això ha preparat un vídeo de campanya per cridar a la participació. De fet, el candidat de CiU, Artur Mas, ha llençat aquest missatge constantment en aquests primers dies de campanya, subratllant fins i tot que aquesta vegada cal que els abstencionistes i els votants d'altres partits votin també a CiU.

La seqüència dels fets és exactament la mateixa que la de la campanya de foment del vot demòcrata:

La campanya de CiU (2010):



La campanya d'Obama (2008):




COMENTARIS fletxa taronja

item
#13
Ricard fletxa Sabadell
14 de novembre de 2010, 23.55 h

bla bla bla que pesats esteu amb que Ciu pactara amb el PP, esteu cagats i nomes feu que dir tonteries , millor que defenseu els vostres programes, i deixeu d'enganyar al votant, que nomes voleu que votar tripartit.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
14 de novembre de 2010, 23.43 h

Jo havia votat CiU però després de tombar la ILP contra els transgènics ara votaré Pirata.cat perquè m'encanta la seva proposta de democràcia directa! així podem decidir totes les lleis nosaltres !!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Ex-convergent fletxa L'Escala
14 de novembre de 2010, 22.39 h

#9
CyU RACISTES! Esteu fent una campanya tan racista que fa més por que pena. I en això els convergents us assembleu a la crida a la por del Partit Republicà americà: "deu meu, tindrem un president negre, no nascut als EUA, que té Hussein al seu nom i que segurament és musulmà!".

La vostra campanya no només és anticonceptiva i asèptica, és que amaga els vostres pitjors pecats. Heu defensat que concessionàries de les autopistes de Madrid rebin compensacions públiques, tancant el c... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Revolució fletxa Barcelona
14 de novembre de 2010, 20.03 h

http://www.wix.com/revdemcat/revoluciodemocratica


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
14 de novembre de 2010, 19.22 h

#7 Si, CiU pactarà amb el PP, a més, farà la "sociovergència" i a més, com que te una gran deriva independentista, el "piñol del prèssec" proclamarà la independència, i ho farà tot a l'hora.

I ves que la campanya no s'allargui massa, que encara resultarà que va participar en el complot per assessinar al president Kennedy.

Crec que als tripartidistes espaÑoleros un manca un bull, però podeu estar contents, que segons l'enquesta del CIS esteu a tocar de poder evitar el canvi i que ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
CIUCORRUPCIÓ. fletxa a tot CATALUNYA
14 de novembre de 2010, 19.15 h

CIU es una mala CÒPIA de la bona gen catalana, que encara s'els creu. CIU es CORRUPCIÓ TOTAL . La CORRUPCIÓ es in.nata al ser i es a dins del ànima dels convergents unionistes. El ADN del convergent es corrupte per definició.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Artur ObaMAS i MONTILLA fletxa de Cal DURAN de LLEIDA
14 de novembre de 2010, 19.07 h

#2 EX NO SE SI COVARD o LLADRE, el que passa es que el préssec convergent es podrit i fa TUF a corrupció. Corrupció amagada sota el pinyol disfressat de independentistes de vol ras i butxaca calenta. De fet el socialistes, son com una gota d'aigua putrefacta al préssec convergent i els i cal escampar la merda per a tot arreu. Entre els uns i els altres NO SOU RES MES que DETRITUS que el proper dia 28, sereu llançats i escombrats per una majoria de ciutadans i ciutadanes dignes del pobl... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Artur ObaMAS i MONTILLA fletxa de Cal DURAN de LLEIDA
14 de novembre de 2010, 18.56 h

Crec que el PP de la Sànchez Camacho i Rajoy, estarien ja per un d'acord de futur amb MAS i CiU, Un l'acord de govern, de llarc recorregut . I es que no oblideu pas que la CiU i el PP SUMEN molt mes que la resta de formacions segons la enquesta del CIS. Es el primer pas per quant RAJOY arribi a manar a Espanya, per fer que el DURAN LLEIDA sigui ministre... del que sigui.,però ministre.
JO per si de cas faré confiança a ERC i Joan PUIGCERCÓS, no vull governs condicionats als qui van se... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Jordi-80 fletxa València
14 de novembre de 2010, 18.56 h

Si això no es cap ficció. Si les hostes convergents, les forces vives que creuen que el país és seu i que les classes populars no poden accedir a la política i només han de treballar per a ells, ja van manifestar-se com matons sota la seu d'ERC a Barcelona, dient el que havia de fer un partit al qual ni havien votat. Si la realitat supera la ficció. I a més, com sempre, robant les idees alienes. Convergents, sou el càncer ed Catalunya i el càncer de l'originalitat XDDDD.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Ramon fletxa Barcelona
14 de novembre de 2010, 16.23 h

Estic veient una campanya electoral molt pobre. Em pensava que la campanya serveix per poc, pero recomano llegir un article titulat Campanyes electorals (I). Serveixen per alguna cosa? d'un bloc l'adreça del qual es http://salvadorpla.wordpress.com/. Hi veig que en una campanya es poden canviar coses.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.