directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 11:00 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Eleccions 2010 doble fletxa

Mas retreu a Puigcercós que caigui en 'sortides de to' que perjudiquen Catalunya

Herrera també dispara i equipara ERC amb el PP per confrontar territoris

Comentaris 21  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Continuen les reaccions a les paraules de Joan Puigcercós sobre l'aportació fiscal d'Andalusia. Des de CiU, Artur Mas ha demanat a Puigcercós que lluiti amb CiU per aconseguir el concert econòmic enlloc de caure en 'sortides de to' que fan mal a Catalunya. Per Mas aquest estil 'provocador' i 'de treure pit' acaba fent mal a Catalunya. 'Hem d'anar amb compte sobre com diem les coses i com les expliquem, tinguem més o menys raó', ha subratllat el líder convergent. Des d'ICV, Joan Herrera també ha carregat contra el líder republicà i l'ha comparat amb el PP quan utilitzava l'Estatut per confrontar territoris. Pel candidat ecosocialista 'aquest no és el camí'.
artur mas
Comparteix
   


Etiquetes
Des de CiU, Artur Mas ha remarcat que la manera de dir les coses també és important, i aquest 'estil provocador de treure pit o de marcar no sé què és un estil que acaba fent mal a Catalunya'. 'Hem d'anar amb compte sobre com diem les coses i com les expliquem, tinguem més o menys raó', ha afegit el candidat de CiU sense entrar en el fons de les declaracions de Puigcercós.

Per això, li ha demanat al candidat republicà que en lloc de 'sortides de to i de treure pit', hauria de posar-se al costat de CiU en la lluita per aconseguir el concert econòmic. De fet, ha recordat que CiU ja el va plantejar durant la discussió de l'Estatut, però ERC va haver de sacrificar-lo perquè el PSC pugés al carro.

'Menys sortides de to que no ens beneficien com a Catalunya, que causen una irritació innecessària i anem a intentar resoldre els problemes de fons', ha reiterat. El líder convergent ha apuntat que és conscient que en campanya s'han de fer titulars, però ha reclamat a Puigcercós que 'no pensi tant en el dia de les eleccions, sinó en els propers anys del país'.

Herrera equipara Puigcercós amb el PP per confrontar territoris

Des d'ICV-EUiA, el candidat a les eleccions al Parlament, Joan Herrera, també ha rebutjat les declaracions que va fer el candidat d'ERC, Joan Puigcercós, sobre la fiscalitat a Andalusia. Herrera ha equiparat el líder republicà amb l'estratègia del PP 'quan utilitzava l'Estatut contra Catalunya' i confrontava territoris. Segons el candidat ecosocialista 'aquest no és el camí', ha recordat que amb el PP ho denunciaven i ha reclamat que a Catalunya no s'utilitzi la mateixa estratègia. Herrera també ha criticat el president Zapatero perquè 'parla de Catalunya' però 'mai compleix amb Catalunya'. Considera que 'Rajoy és molt pitjor', però assegura que mentre un és la 'versió gore' l'altre és la 'versió simpàtica'.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#21
16 de novembre de 2010, 14.19 h

Esquerra desperta una mica tard no???

¿Què ha fet perqué això canvii en els últims 8 anys? Ahh si que ha cobrat sous que mai cobrarien en el sector privat, passejat pel món en 1ª classe i amb traductors (no saben parlar ni l'anglès), per Catalunya amb cotxe oficial i peatges que van dir que treurien pagats pel contribuent....

I ara per seguir vivint de l'Estat i ciutadà, a dir les veritats que fins ara s'ha callat a canvi de cobrar i amagar-ho.

Estat Català, Laporta... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
16 de novembre de 2010, 11.38 h

Mas i Duran: La història us jutjarà com els criminals més grans que mai Catalunya ha tingut: Per Alta traïció al país, per no haver defensat els interessos de Catalunya per davant dels vostres personals, per traït la confiança dels catalans en vendre el què esdevindria com l'estatutet, i per enganyar contínuament, subliminalment i subtilment la majoria dels vostres electors, a canvi de beneficiar la gran empresa. Com molt bé ha dit un comentarista en aquest article, la vostra traïci... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19 Sílvia Martínez
16 de novembre de 2010, 05.01 h

Ai, disculpeu, que m'he equivocat de pàgina. Aquest va per allò de català i valencià i la estupidesa política.

Aquí volia comentar que em sembla em sembla, que el problema és un altre, i no pas defensar no sé què de que ens perjudica al catalans. Aquests contes de les imatges.... diria que s'han ben acabat.
Es veu en un detall, per exemple aquest: avui he sabut d'un nou vot a ERC, precisament, pel titular de la notícia i el què implica.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18 Sílvia Martínez
16 de novembre de 2010, 04.58 h

Camps i cia, de jutjat de guàrdia http://ow.ly/i/5wWP València necessita una cançó http://ow.ly/3akIa #votaindependencia


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Pepet fletxa Miami
16 de novembre de 2010, 00.28 h

#12 A cagar a via. Vés amb el borinot que es diu independentista i escriu al web regionalista e-bruticies!


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
15 de novembre de 2010, 19.48 h

En Mas sempre preocupat per el que puguin dir des d'Espanya i si l'apreten molt corre a baixar-se el pantalons davant tant del PP com del PSOE


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Jordi-80 fletxa València
15 de novembre de 2010, 18.43 h

#11 Un exemple: ERC defensa la classe burgesa industrial i més avançada i emprenedora del país. I quina és la resposta? Els pocs que veuen clar la independència es van a les opcions de dreta (Solidarnosc, ReaCiUpament), insultant ERC, i la resta, majoria, poregosa davant d'Espanya, abaixa el cap.

En canvi, una defensa igual de la classe obrera del país davant d'Espanya i de la dreta regional, clara i sense renúncies, produiria una resposta de suport d'ells cap a ERC.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Jordi-80 fletxa València
15 de novembre de 2010, 18.31 h

#11 L'estafa de CiU acabarà quan l'esquerra nacional faça una política 100% popular i obrera (i no només al 50% o 60%), i deixen clar que aquest sistema no és democràtic i que Espanya practica l'imperialisme contra la nostra nació. Mentre, l'independentisme només podrà resistir, però no vèncer. Llavors, el PSC desapareixerà, els sindicats seran nacionals i tots plegats guanyarem.

La independència serà d'esquerres o no serà. No és cap desig, és la realitat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Jordi-80 fletxa València
15 de novembre de 2010, 18.19 h

#12 Llistat dels convergents a sou de la sociovergència per a atacar l'independentisme polític: 1. Víctor Alexandre 2. .....


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Miquel44 fletxa Calella
15 de novembre de 2010, 18.05 h

Llistat de les "valenties" d'Esquerra: http://ow.ly/39Nnv


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.