directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 23:29 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Mas retreu a Montilla que no surti de l'àrea metropolitana per fer mítings

Suggereix que quan el líder del PSC surt de Barcelona només gosa anar a Tarragona

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El president de CiU i candidat a la presidència, Artur Mas, ha retret a Montilla i el PSC que, al seu parer, centrin la campanya en l'àrea metropolitana de Barcelona i ha explicat des de La Seu d'Urgell que 'des del primer dia, perquè tenim un concepte de Catalunya, vam anar no només a la zona metropolitana de Barcelona: he estat a Reus, a Tortosa, a la Seu i a Banyoles. D’altres a aquestes alçades no han sortit de la zona metropolitana'. 'És una visió molt estreta, perquè allà hi viu molta gent, però Catalunya és Catalunya sencera', ha rematat.
 

artur mas, cdc, ciu, convergència
Comparteix
   


Etiquetes
En un míting que ha aplegat unes 800 persones el poliesportiu de La Seu d’Urgell, Mas ha afirmat que 'hem tingut bons mestres, sempre hem anat per tot arreu, i per això tenim aquest concepte de Catalunya. Altres estan tancats a la zona metropolitana i quan surten només van a Tarragona; i també hi ha la Seu d’Urgell', ha afirmat 'mai s’havia fet un acte tant potent al Pirineu, i l’ha fet CiU. No ho dic per presumir, perquè el mèrit és de la gent que heu destinat el vostre temps a donar-nos suport'.
 
Artur Mas ha subratllat que 'ara cal guanyar la batalla del carrer, la del bar, la de l’oficina, la de casa. Aquesta és la feina important. Si la fem, el 28 no només guanyarem sinó que ho farem prou bé per liderar el present i el futur de Catalunya, la mateixa nit de les eleccions es podrà dir: aquests han guanyat, aquests son els que estan cridats a governar'.
 
Mas ha afirmat que 'ahir el senyor Montilla va tenir la ocurrència de demanar el vot dels aturats: com que n’hi ha 600.000... Amb tot el respecte, però el senyor Montilla més que el vot dels aturats el que hauria de fer és demanar-los disculpes. No dic que hi hagi mala fe. Segur que ho volien fer bé, però o no han pogut o no han sabut fer-ho millor. Cal tenir més sensibilitat amb les persones en situació més vulnerable'.  
 
El cap de llista per l’Alt Pirineu, Aran i les Terres de Lleida, Albert Batalla, alcalde de La Seu, després de saludar en aranès, ha plantejat que 'o ens quedem en un present que no ens agrada, o cerquem intensament un futur tal com el volem. Ens ve a veure molta gent que ens demana un cop de mà, i no els hi podem donar excuses'.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
18 de novembre de 2010, 12.39 h

Queden 17 dies per que els hi fotem una espenta als UNIONISTES SOCIATES i CONVERGENTS i els EXPULSEM per a sempre mes de la vida política nacional d'arreu de la nació.
Podem fer-ho possible votant majoritariament a formacions independentistes el proper dia 28... podem fer-ho possible si anem tots a votar clarament i fermament per la opció valenta que representa Joan Puigcercós i ERC. El vot ÚTIL del independentisme per expulsar als unionistes i espanyolistes del PP i PSC. Ara toca votar m... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Ricard fletxa Sabadell
18 de novembre de 2010, 12.30 h

http://www.directe.cat/noticia/83828/puigcercos-adverteix-als-que-tenen-pressa-que-la-independencia-es-un-proces-lent

tot i aixi sembla que el PUigcercos avala la manera de veure les coses d'en Mas, almenys sobre aquest terreny.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Ricard fletxa Sabadell
18 de novembre de 2010, 12.28 h

#3 Deixem nos de tonteries, el que necesitem es un govern de CIU que crec que en aquest cas es millor que PSC, amb el suport d'ERC, com a minim sera el mes nacionalista dels ultmis 30 anys, i amb una mica de sort ERC i la part independentista de CIU, que hi es Quim, ja se que tu no t'ho creus, pero que si hi es, pot fer que anem avançant mica en mica cap a la llibertat.
somia en 68 d'ERC o 68 diputats de SI; R.cat i ERC es imposible, busquem la solucio que ens acosti mes al nostre somni.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Quim fletxa PPCC.
18 de novembre de 2010, 11.25 h

#2 No t´ho creus ni tu ERC sempre ha estat un partit independentista i Ciu no ho ha estat mai ni ho serà tampoc, el mas és tant independentista en la intimitat com l´aznar parlava català també a la intimitat. El problema NO és que ERC vulgui la Independència per demà o pel 2014 o el 2020, ERC i tots els seus dirigents ja han deixat molt clar i moltes vegades que declararan la Independència en el moment en que obtinguin 68 dels 135 diputats al parlament, diputats que Ciu Si ha tingut d... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
jomateix fletxa la meva
18 de novembre de 2010, 10.34 h

Quim, Esquerra i CiU son el mateix: Tots dos volen la Independència al 3014... Esquerra es declara obertament independentista i en Mas ho fa en la intimitat però tots dos ens venen la mateixa moto: que encara no estem prou madurs... que no s'ha de tenir pressa, que no volem dividir la societat, etc...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Quim fletxa PPCC.
18 de novembre de 2010, 10.05 h

I de que es queixa el mas, si això és així millor per ell. No? Fins que la gent d´quest país no entengui d´una punyetera vegada que votar Ciu i votar Psc-psoe o els feixistes del PP és votar exactament el mateix, que és votar perls hereus del franquisme i del atado i bien atado i que tant se val que el president de la mini generalitat sigui el mas o el montilla, no anirem bé. Si tant independentistes som votem només partits independentistes i que ho diguin clarament i sense embuts. Ci... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.