directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 21:16 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Eleccions 2010 doble fletxa

Sánchez-Camacho carrega contra Mas per no aclarir si farà 'el Govern de l'estelada' amb ERC

'El PP de la resta d'Espanya es bolca amb Catalunya perquè la resta d'Espanya sap que el futur de Catalunya és el d'Espanya'

Comentaris 8  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La candidata del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha criticat aquest dijous el candidat de CiU, Artur Mas, per instal·lar-se 'en l'ambigüitat i el silenci' i no dir a ERC si pactarà amb ells la pròxima legislatura. 'El silenci de Mas ha referendat un nou pacte de l'estelada amb un bipartit amb ERC o amb un tripartit amb Joan Laporta', ha declarat. En aquests context i, com reitera en gairebé tots els actes de campanya, Sánchez-Camacho ha subratllat que això és el que han d'evitar des de la seva formació política el 28-N. De fet, el candidat d'ERC, Joan Puigcercós, ha assegurat que el suport d'ERC al futur Govern i a la investidura passa per un referèndum d'independència.
alícia sánchez camacho, pp, partit popular
Comparteix
   


Etiquetes
La líder del PP català ha afirmat que 'el PP de la resta d'Espanya es bolca amb Catalunya perquè la resta d'Espanya sap que el futur de Catalunya és el d'Espanya i saben que els catalans ens juguem molt però també s'ho juguen tot els espanyols'. Ha destacat que estan comptant amb la campanya amb la participació de representants del partit per diferents llocs de Catalunya. De fet, aquest divendres el president del PP, Mariano Rajoy, estarà de nou a Catalunya i tancarà el míting de Sánchez-Camacho a Lleida.

La presidenta del PP de Catalunya ha apostat per 'mobilitzar a tothom en aquestes eleccions', ja que són els comicis 'per a sortir i deixar enrere la crisi econòmica, en les que el tripartit ha mort i ja no es tornarà a produir'. Ha insistit en la idea que el seu partit serà clau i decisiu. Ha destacat que Montilla va avisar que hi hauria una fractura amb Espanya si l'Estatut es veia retallat pel Constitucional. En aquest context, ha assenyalat que 'la fractura i la preocupació que hi ha a Catalunya no estat per l'Estatut sinó per un Govern incompetent que ha donat 700.000 aturats i la caixa buida i ha congelat les pensions'.

Sánchez-Camacho ha presentat el PP català com 'el partit del treball'. En aquest sentit, ha assegurat que els populars catalans fan 'la campanya que necessiten els treballadors, els aturats, els joves i empresaris'. 'Els llocs de treball no els creen els polítics sinó les empreses', ha afegit.

Uns bons que beneficien als més rics
També ha tingut paraules per l'emissió dels bons de la Generalitat i ha destacat que s'estan pagant al 4,75% més un 3% que cobren les entitats financeres. Ha criticat que 'aquest interès no el dóna cap banc' i l'estan pagant els catalans. 'Els bons estan servint perquè guanyin més els rics amb els diners dels pobres, que haurem d'acabar pagant els bons entre tots', ha manifestat.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#8
dani fletxa l'arboç
20 de novembre de 2010, 01.22 h

Però a ella q se li'n fot? No és tan fidel a la constitució i recorreix tot alló que se surt d'ella? De què té tanta por??


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Andreu fletxa Barcelona
19 de novembre de 2010, 20.22 h

Jo com més espanyolators porten el PP i el PSOE més clar tinc que votaré independentista.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Artur ObaMAS i MONTILLA fletxa de Cal DURAN de LLEIDA
19 de novembre de 2010, 19.36 h

Te pebrots la tia, mira que li han dit de totes les maneres que no toqui els nassos al mister MAS i la federació conservadora CIU... però ella nan li foten la pota. Ja ho diu mes d'un ara, que finalment el que es prepara es la SOCIOVERGÈNCIA política. Dau ser per això que la SÀNCHEZ CAMACHO no para de fotre.li mastegots independentistes al unionista espanyol MAS.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Anonim fletxa Vic
19 de novembre de 2010, 16.26 h

Que no pateixi la senyora camcho-croft, terror dels immigrants ilegals, el pacte entre rajoy i mas pel proper govern ja esta enllestit.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
19 de novembre de 2010, 11.52 h

Que hi hagi polítics a Catalunya que prefereixin ser presidents de la "comunitat autónoma de Cataluña" abans que presidents del quart estat més ric d'Europa, n'hi ha per escopir-los a la cara per traïdors i covards!

Si algú a de votar contra la Llibertat de Catalunya i contra que siguem el quart estat d'Europa, val més que es quedi a casa!

Visca la Llibertat!
Visca Catalunya quart estat d'Europa!


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Quim fletxa PPCC.
19 de novembre de 2010, 08.48 h

Que no pateixi tant la camachu que Ciu i el PP es tornaran a fer molt favors mútuament tant aquí com al parlament espanyol, a la cara o d´amagatotis. Ciu no desaprofitarà l´oportunitat d´omplir les butxaques de tota la màfia que hi té al darrere. Més clar l´aigua!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
19 de novembre de 2010, 08.30 h

Amb aixó, Sra. kamacha, l'hi dono tota la raó: El futur d'ep.panya depén de Catalunya. Ben cert. Si Catalunya s'esdevé independent, ep.panya se'n va a fer punyetes perque no tindrá qui la aguanti económicament. Potser Dèu començará a pagar impostos i encara se'n sortirán, no?.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Miquel fletxa Badalona
19 de novembre de 2010, 07.21 h

Estelada? Quina estelada? L'única bandera que va córrer a penjar en Puigcercós ja la coneixem: http://xrl.us/valentiesdesquerra


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.