directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 13:32 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Eleccions 2010 doble fletxa

Tura es postula com a candidata a substituir Montilla a les eleccions de 2014

Després que el president i candidat del PSC hagi anunciat que no repetirà

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La consellera de Justícia i número dos del PSC, Montserrat Tura, no ha descartat presentar-se com a candidata dels socialistes de cara a les eleccions al Parlament del 2014 després que l'actual candidat, José Montilla, hagi anunciat aquest divendres que no tornarà a optar a la presidència de la Generalitat. 'Pot ser que em presenti. Però algú pot, en aquests moments, endevinar quines circumstàncies es produiran el 2014?', ha respost Tura en una entrevista concedida a la Cadena Ser. No obstant això, la consellera ha parlat de la necessitat de centrar 'l'atenció de tothom' en l'actual campanya electoral. 'Si parlem del 2014 dóna la sensació que no tenim interès en aquesta campanya', ha avisat Tura.

Comparteix
   


Etiquetes
Tot i això, ha volgut deixar clar que el futur candidat del PSC 'ho decidirà el partit'. 'Els mecanismes democràtics d'elecció que té el PSC van escollir el president Montilla per a la reelecció i escolliran qui l'hagi de substituir', ha matisat la consellera de Justícia, que ha volgut reconèixer les 'sinceres' paraules del president Montilla descartant tornar a optar a la presidència de la Generalitat. 'Ha enviat un missatge sobre el número de mandats que està disposat a ocupar un determinat càrrec públic. I està bé que ho hagi dit sincerament', ha finalitzat Tura.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
20 de novembre de 2010, 09.02 h

D'aquí set anys igual no s'hi podran presentar partits espanyolistes, com tampoc ho poden fer ara i presentar-se a Itàlia, Alemanya o Suècia.

Visca Catalunya quart estat d'Europa!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
20 de novembre de 2010, 08.27 h

El poble català, majoritàriament, te clar que aquests set anys de trioartit P$OEmontillista no només han sigut una pèrdua de temps sino un retrocés descomunal en tots els aspectes.

És per aixó que, democràticament, els catalans evitarem que ERC ens pugui tornar a impossar un altre tripartit P$OEmontillista de la misèria.

Cal recordar que, al dia d'avui, ERC no només no ha demanat perdò per haver lliurat la Nació catalana als enemics espanyolistes, sino que a més , encara seuen j... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Quim fletxa PPCC.
20 de novembre de 2010, 06.15 h

Sembla que tothom té clar que la pròxima legislatura serà una pèrdua de temps en que per l´únic que servirà serà perquè els partits hereus del franquisme i del atado i bien atado i més del mateix, Ciu, Psc-psoe, PP, tornin a omplir les butxaques de les seves respectives màfies i es tapin les vergonyes i corrupteles entre ells. Ja anem bé, ja!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.