directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 10:16 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Tecnologia doble fletxa

El seguiment del debat a Twitter bat rècords

L'enfrontament dels candidats ha centrat els temes d'interès a la xarxa social arreu de l'Estat espanyol

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Les etiquetes i paraules relacionades amb el debat electoral celebrat aquest diumenge a TV3 han copat el rànquing al Twitter de l'Estat espanyol. Etiquetes com '#e10' i '#debata6' o paraules com 'Cuní', 'Sánchez-Camacho' o 'Albert Rivera' han copat els primers llocs d'usos de la xarxa social, segons l'indicador de tendències de Twitter. Durant els moments de més seguiment del debat, el hashtag '#e10' ha arribat a recollir centenars de piulades per minut i aportacions de tot tipus de milers de catalans que comentaven en directe el que passava al debat televisiu. Segons el web Trendistic, l'etiqueta #e10 ha arribat a monopolitzar el 0,12% del trànsit mundial de Twitter durant el debat.

Comparteix
   


Etiquetes
Durant el debat, el mateix web de Twitter establia fins a 5 temes relacionats amb el debat com els més seguits de l'Estat espanyol.







A més, segons webs d'anàlisi d'etiquetes, com Trendistic, l'etiqueta #e10 ha arribat a monopolitzar el 0,12% del tràfic mundial de Twitter, tal com es pot veure a la gràfica següent.








Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
22 de novembre de 2010, 19.44 h

En el mundo de la política se puede ser moderado o extremista, pero el señorito Rivera, como que le gusta ser muy especial, en el transcurso del debate REVELÓ ante toda la audiencia el lugar que ocupa, el borde de la política catalana.

Se propuso llamar la atención, pero sólamente supo hacerlo como un mediocre. Sin ingenio, con las objeciones más bordes y pedantes, interrumpiendo constantemente a sus contertulianos y de paso, a los expectadores, por impedir que el programa transcurriese... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Juantxi fletxa Reus
22 de novembre de 2010, 01.19 h

Perdoneu, no us fixeu que també apareix la candidata en la posició 2 de la llista per Barcelona de la CORI en la vostra gràfica... Sense haver participat al debat on la CORI, Reagrupament, o SC entre altres no estaven convidats?


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.