directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 23:42 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Eleccions 2010 doble fletxa

La candidatura Des de Baix ocupa TV3 perquè no se'ls deixa participar al debat

Un centenar de simpatitzants han pres el hall de la televisió pública durant 30 minuts

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Aquest diumenge, mentre milers de catalans veien el debat electoral a TV3, la formació extraparlamentària Des de Baix protagonitzava la cara B del debat. Un centenar d'activistes de la candidatura anticapitalista ha ocupat el hall de Televisió de Catalunya en protesta per la seva exclusió del debat televisat. En negar-se'ls l'entrada al recinte, els activistes han ocupat durant mitja hora l'entrada principal a la televisió. Finalment, agents dels Mossos d'Esquadra i membres de la seguretat privada de la CCMA han impedit l'accés dels antisistema al recinte.



Comparteix
   


Etiquetes
La protesta ha començat quan Esther Vivas, Josep Bel i Josep Lluís del Alcázar, candidats número ú, dos i tres de Des de Baix per Barcelona respectivament, s’han presentat a les oficines de TV3 reclamant que la cap de llista Esther Vivas pogués participar al debat i demanant ser atesos pel responsable del debat.

Al ser rebutjada aquesta petició i davant la insistència dels i les candidates de Des de Baix, la seguretat privada de TV3 ha actuat intentant impedir que es grabés l’escena i han fet fora de l’edifici als tres candidats.

Després, prop d’un centenar d’activistes de Des de Baix s’han concentrat a l’entrada de darrera de TV3 per on anaven entrant els representants dels partits parlamentaris. Han desplegat una pancarta amb el lema “Movem-nos Des de baix. Llibertat d’expressió” i han estat cridant consignes a favor de la democràcia informativa, i fent soroll amb xiulets, cassoles i trompetes a mesura que els polítics professionals anaven entrant.

Finalment, els manifestants s’han dirigit a la porta principal i han ocupat durant mitja hora el hall d’entrada de TV3, on s’han manifestat de nou en contra de l’exclusió dels partits no parlamentaris i de les veus alternatives del debat televisat.  La seguretat privada i la policia ha impedit que els i les activistes de Des de Baix entressin més endins de les instal·lacions de TV3.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
Guillem fletxa Manlleu
22 de novembre de 2010, 18.11 h

#4 No ho entens pas. El que ells volen no es que hi hagi un debat a 30. Aixo no tindria sentit. El que volen es que totes les opcions politiques tinguin la opcio d'expressar-se i donar a coneixer les seves idees als mitjans de comunicacio publics, que es financien amb els impostos de tots. En canvi, els mitjans de comunicacio publics, tant catalans com estatals, es dediquen a informar nomes sobre els partits majoritaris, negant aixi als ciutadans la possiblitat de coneixer alternatives i impul... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
asd fletxa da
22 de novembre de 2010, 10.28 h

quins subnormals. què volen, que es faci un debat televisat amb les més de 30 opcions polítiques que es presenten o què? ah, no, és clar, com que ells tenen la veritat absoluta tenen el dret a participar en el debat i els altres 30 i pico no. repeteixo: quins subnormals.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
22 de novembre de 2010, 06.28 h

Quina por el dia que aquests totalitaristes prenguin el poder


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
lnx fletxa Barcelona
22 de novembre de 2010, 03.53 h

#1 T'equivoques molt, informa't


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Pep fletxa sabadell
22 de novembre de 2010, 03.14 h

No són gaire millor que els polítics que han participat al debat. De fet són fets de la mateixa matèria: ànsies de poder!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 12
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.