directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 06:13 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Eleccions 2010 doble fletxa

Tura mira ara de treure's la pressió de sobre: remarca que 'no hi ha debat successori' al PSC

La número dos dels socialistes no va descartar fa uns dies optar a ser candidata el 2014 · Avui diu que 'toca fer pinya' amb Montilla

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La número dos de la llista per Barcelona del PSC, Montserrat Tura, ha remarcat avui que 'no hi ha debat successori' al PSC i que ara toca 'fer pinya' amb el candidat socialista a la reelecció, José Montilla, perquè guanyi les eleccions del pròxim 28-N. Fa uns dies, Tura no descartava fa uns dies optar a ser la candidata l'any 2014 el mateix dia que Montilla anunciava que aquesta era l'última vegada que es presentava a les eleccions al Parlament. 'No hi ha debat successori ni plantejament del que passarà en el futur', ha dit, tot apostant per centrar-se en la tasca que Montilla guanyi els comicis i tingui un segon mandat com a president.

Comparteix
   


Etiquetes
'El que toca és que fem pinya al seu costat tots i intentem parlar amb el màxim nombre de persones possibles perquè el PSC guanyi i Montilla repeteixi al capdavant de la presidència de la Generalitat' per fer les seves polítiques, ha dit Tura, que ha dit que aquesta és la 'fixació i l'objectiu' dels socialistes catalans aquests dies.

'Aquí ens hi dedicarem amb totes les forces i no hi ha ni debat successori ni plantejament del que passarà en el futur', ha dit, mirant de tancar així qualsevol polèmica.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.