directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 03:16 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Eleccions 2010 doble fletxa

Herrera lamenta que s'intenti polaritzar la campanya amb un cara a cara

Els ecosocialistes descarten recórrer a la Junta Electoral

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El candidat d'ICV-EUiA a les eleccions al Parlament, Joan Herrera, ha lamentat 'l'intent de polarització' de la campanya amb la decisió que van prendre CiU i PSC durant el debat a TV3 de fer un cara a cara, que s'emetrà aquest dimarts. Herrera creu que 'el país és molt plural', que les majories 'es defineixen amb la pluralitat' i ha recordat a Montilla que va ser investit president gràcies a la pluralitat d'esquerres. A pesar de la decepció, l'ecosocialista ha descartat, en principi, denunciar-ho a la Junta Electoral. 'No és el nostre estil', ha apuntat, tot i que la coalició encara ho ha d'analitzar. Herrera ha fet una valoració 'molt positiva' sobre el conjunt del debat perquè es van 'evidenciar dos models econòmics'.
joan herrera
Comparteix
   


Etiquetes
El candidat d'ICV-EUiA a les eleccions al Parlament, Joan Herrera, ha lamentat 'l'intent de polarització' de la campanya amb la decisió que van prendre CiU i PSC durant el debat a TV3 de fer un cara a cara. Herrera creu que 'el país és molt plural', que les majories 'es defineixen amb la pluralitat' i ha recordat a Montilla que va ser investit president gràcies a la pluralitat d'esquerres. A pesar de la decepció, l'ecosocialista ha descartat, en principi, denunciar-ho a la Junta Electoral. 'No és el nostre estil', ha apuntat, tot i que la coalició encara ho ha d'analitzar. Herrera ha fet una valoració 'molt positiva' sobre el conjunt del debat perquè es van 'evidenciar dos models econòmics'.

Joan Herrera ha fet una valoració 'molt positiva' del debat entre els sis caps de llista de les formacions parlamentàries que va tenir lloc diumenge a la nit a TV3. Segons el candidat d'ICV-EUiA, es van 'evidenciar dos models econòmics', el 'conservador' d'Artur Mas que inclou 'retallades socials' i els programes d'esquerres que 'consoliden' en l'estat del benestar.

Tot i així, el dirigent ecosocialista ha lamentat 'l'intent de polaritzar' la campanya electoral ja que, segons considera, el país és 'molt plural'. De fet, ha subratllat que les 'majories es defineixen amb la pluralitat' a Catalunya, i ha recordat al president de la Generalitat i cap de llista del PSC, José Montilla, que va esdevenir president gràcies a aquesta pluralitat d'esquerres. Deu ser que 'les enquestes van frec a frec', ha ironitzat.

Per això, Herrera ha apuntat que 'qui vulgui creure que l'important de la campanya és el cara a cara s'està equivocant, i molt', i ha assegurat que aquest tipus de debat no 'amagarà' l'obra del govern d'esquerres que s'ha fet en la darrera legislatura, 'diferent de la de Zapatero' precisament 'gràcies' a la pluralitat de les esquerres.

Amb tot, ha descartat en un primer moment denunciar a la junta electoral la decisió de dur a terme el cara a cara. 'No és el nostre estil', ha afirmat, tot i que ha afegit que els membres de la coalició encara s'han de reunir per analitzar aquesta qüestió.

D'altra banda, el candidat també ha lamentat que en alguns moments se centrés el debat en el model lingüístic a Catalunya, fet que ha considerat 'artificial' perquè 'no existeix' aquest debat al carrer, i opina que va ocupar massa estona el debat. A més, ha lamentat que els candidats no volguessin adherir-se al pacte anticorrupció que va proposar, però ha celebrat, en canvi, que Mas i Montilla remarquessin el rebuig a la instal·lació del magatzem de residus nuclears a Ascó.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Eduard fletxa Barcelona
22 de novembre de 2010, 18.56 h

Si, i jo lamento que s'ignori que a part dels 6 partits del debat d'ahir, hi han propostes serioses com Solidaritat, Reagrupament o Pirates de Catalunya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.