directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 16 d'abril de 2024 15:17 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Eleccions 2010 doble fletxa

Corbacho augura uns resultats 'radicalment diferents' de les enquestes

El número 3 de la llista de Montilla assegura que el cara a cara hagués obligat Mas a donar explicacions

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El número 3 de la llista del PSC per Barcelona, Celestino Corbacho, ha repetit aquest dimecres la crida a l'electorat socialista perquè es mobilitzi i voti el proper diumenge. Corbacho s'ha mostrat convençut que si els votants socialistes acudeixen a les urnes, el resultat electoral 'serà radicalment diferent del que pronostiquen les enquestes'. El candidat socialista també ha continuat amb les crítiques a CiU pel cara a cara, qualificant els retrets convergents d''excuses de mal pagador'. Per Corbacho, és CiU qui no l'ha volgut fer perquè Mas 'hagués hagut d'explicar quin pacte fiscal proposen', així com posicionar-se sobre un hipotètic suport al referèndum d'independència que proposa ERC.

Comparteix
   


Etiquetes
Corbacho ha recordat que 'un país de referència, que CiU sempre posava com a exemple, és Irlanda, on ara hi ha un perill real d'enfonsament de l'estat del benestar'. 'El que passa a Irlanda és la conseqüència de la política de rebaixar els impostos, com volen fer CiU i el PPC', ha afirmat, tot ressaltant que amb una 'política neoliberal i conservadora, les polítiques de serveis públics estan entrant en crisi'.

No entra a valorar els vídeos socialistes

Després que CiU hagi acusat el PSC de fer una campanya 'frívola', fent referència al 'vídeo de l'orgasme' i als 'insults immerescuts', Corbacho hi ha restat importància. 'No ens podem quedar només amb una anècdota. Els vídeos no han constituït l'element fonamental de la campanya', ha argumentat. El candidat socialista ha destacat que el PSC ha fet un balanç de l'acció del Govern tripartit i ha presentat les seves propostes per als pròxims quatre anys 'ciutat a ciutat i territori a territori', alhora que ha criticat que CiU no hagi 'concretat' encara les seves propostes. 'Això sí que és una frivolitat', ha afegit.

Amb relació a la petició de CiU de cessament dels dirigents del PSC, ERC i ICV que compaginen càrrecs en secretaries i direccions generals amb la presència a una llista electoral, la candidata del PSC per Tarragona Núria Ventura ha recordat que el cap de llista de CiU per Tarragona, Josep Poblet, actualment és president de la Diputació. 'Abans de criticar, que mirin a casa seva', ha assenyalat.

Corbacho ha visitat aquest dimecres Tortosa i altres municipis de les Terres de l'Ebre, on s'ha reunit amb empresaris locals per exposar les propostes del PSC. També s'ha trobat amb alcaldes i regidors socialistes.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.