directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 05:00 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Eleccions 2010 doble fletxa

Puigcercós: 'Els votants de CiU em demanen una Esquerra forta perquè si no Mas cedirà'

Creu que Artur Mas no respondrà la seva proposta de full de ruta comú per al concert i el referèndum perquè vol un acord amb el PP

Comentaris 33  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

El candidat d'ERC a la presidència de la Generalitat, Joan Puigcercós, ha instat aquest dimecres els seus militants a la mobilització alertant que els votants del PPC estan 'teleprogramats' i són 'com els burros que van a batre'. Puigcercós ha assegurat que 'la nostra gent és crítica' i ha animat els membres del partit: 'som-hi i convencem-los'. Ha defensat la necessitat d'una ERC forta per fer decantar Artur Mas, de fet ha assegurat que votants de CiU pensen que si ERC no té un pes important 'Mas cedirà. D'altra banda, el cap de llista d'Esquerra ha pronosticat que el candidat de CiU, Artur Mas, no respondrà a la proposta de full de ruta comú pel concert i el referèndum perquè 'volen un acord amb el PP' i en aquesta ocasió 'no han anat ni al notari'.
Amb l'objectiu de mobilitzar la seva militància i el seu electorat, Joan Puigcercós ha fet un toc d'atenció sobre les diferències entre els votants del PPC i els d'ERC. El candidat republicà ha assegurat que s'ha d'anar a buscar la massa electoral d'Esquerra i 'els hem d'explicar que no es poden quedar a casa, perquè si es queden a casa beneficien el PPC'.

'Els del PPC van a votar tots, els teleprogramen, des d'Intereconomía i aquells canals que tenen tan tremends, estan tots programats', ha assegurat Puigcercós. Seguidament, ha alertat que 'van com els burros que van a batre, saben que van tots així' i, mentre pronunciava aquestes paraules, feia gestos simulant les viseres que porten aquests animals al costat dels ulls.

Sense resposta
Joan Puigcercós també ha aprofitat l'acte per llançar un missatge dirigit a CiU: 'volen un acord amb el PPC, perquè aquesta vegada ho han deixat clar, no han anat ni al notari'. Just abans, el candidat d'ERC havia subratllat que Artur Mas 'no ha contestat' al 'full de ruta comú' que li ha plantejat, segons el qual Esquerra donaria suport a CiU per aconseguir el concert i, després, s'impulsaria un referèndum d'independència.

'No ha contestat, demà serem dijous i tampoc contestarà, demà passat serem divendres i tampoc contestarà, no contestarà ni diumenge' ha advertit Puigcercós. El candidat d'ERC ha assenyalat que Mas 'dilluns potser contestarà' però també ha alertat que 'si Esquerra no és forta', es portarà a terme el pacte entre la federació i els populars.

La de condicionar CiU i oposar-se al PPC és la idea força de la campanya i també ho ha estat a Tarragona. És per aquest motiu que Puigcercós ha finalitzat la seva intervenció proclamant que ERC ha de condicionar el futur Govern: 'Diumenge Mas haurà de decidir si vol seguir amb l'autonomisme o vol fer un pas endavant'.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#33
25 de novembre de 2010, 20.02 h

#32 homenot... els teus comentaris son d'alló més constructius....ja es veu el teu nivell d'intel.ligència.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
homenot fletxa girona
25 de novembre de 2010, 19.21 h

#31 i si et diguessis gatmarus...


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
25 de novembre de 2010, 18.00 h

#28 Per desgràcia, massa bé que ho entenc...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
25 de novembre de 2010, 17.59 h

#27 Si no conec la feina, es que no ha fet rés de rés. I no parlo malament d'ERC... només faig una exposició dels seus "pactes" de govern amb un dels enemics de Catalunya. I també dic que no m'agafarán per tercera vegada. I menys aquesta que diuen de fer un referèndum AMB permís d'ep.panya. Au vinga, que ja ens afaitem, eh?


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
Jordi-80 fletxa València
25 de novembre de 2010, 17.47 h

#14 Tota la raó. I és que sempre els més babaus i borinots del regne hagem de ser el de sempre. I mentre, ells, mentint, robant, manipulant i ignorant-nos. I, més encara, venint ací amb una tropa de trolls a sou a intoxicar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
25 de novembre de 2010, 17.39 h

#23 No heu entès res de res.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
25 de novembre de 2010, 17.38 h

#25 Doncs si no coneixeu la feina que ha fet ERC, no parleu malament d'ella, com tampoc la despotriqueu, com ho esteu fent. Això, lamento molt dir-vos és inadmissible.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
25 de novembre de 2010, 17.27 h

#7 Exacte Maria M. Estem més aprop d'un P. Valencià o una Itàlia. I això, és mercès als traïdors de CiU. Així, amb totes les paraules TRAÏDORS. Aquests de CiU tenen la sort de tenir un electorat que són la burgesia, ja no catalana, sinó mestissada Cataespanyola, i uns electors, els particulars, anestessiats i sense idealñisme.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
25 de novembre de 2010, 17.25 h

#22 Els comentaris es creuen i aixó es bó. Però potser ens fa llegir massa de pressa: jo no he dit en cap moment que ERC pactés amb el PP (fins aqui hauriem arribat!!!).
I la feina que ha fer ERC al govern, no es que la vulgui ignorar: es que no la conec. I si no la conec, es perque poca cosa ha fet (tinc maneres de coneixer-la). Ara bé, si que sé el que NO han fet del que van prometre en les el.leccions i que per això els vam votar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
25 de novembre de 2010, 17.23 h

#11 No en Putxi, se'n anirà a veure en Laporta (qui amb 4 escons proclamarà la independència l'endemà de les eleccions), per acompanyar-lo en el seu condol.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.