directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 09:03 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Eleccions 2010 doble fletxa

Montilla acusa Mas de 'menysprear' la voluntat de la gent quan 'intenta donar la imatge que tot està decidit'

El candidat socialista admet que el Govern ha explicat 'molt malament' la feina feta

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El candidat del PSC i president de la Generalitat, José Montilla, ha acusat aquest divendres el candidat de CiU, Artur Mas, de 'menysprear' la voluntat de la gent quan 'intenta donar la imatge que tot està decidit, que la dreta ha guanyat les eleccions'. Montilla creu que Mas 's'equivoca' amb aquesta actitud, tot recordant-li que en aquests moments 'tots els partits tenen els mateixos vots, zero', ja que 'les urnes encara no s'han obert i la gent no ha votat'. Montilla ha fet aquesta crítica després de Mas hagi escenificat el seu tancament de campanya al Món Sant Benet, el mateix lloc on va ser proclamat candidat, i on s'ha posat al servei de Catalunya amb modèstia i humilitat.
josé montilla, campanya, nen
Comparteix
   


Etiquetes
'Ara, que com el vell navegant potser estem a prop de fondejar l'illa després d'una llarga travessia, certament tenim set. Però que ningú s'equivoqui, la nostra set no és de venjança', ha assegurat Mas a l'acte celebrat a Sant Fruitós de Bages, on ha llegit una declaració institucional.

Un acte que no ha agradat al candidat socialista, que en un míting-llampec a Sant Pere de Ribes -el tercer del dia-, ha carregat contra Mas -sense citar-lo- per 'intentar donar la imatge que tot està decidit, que la dreta ha guanya les eleccions'. 'S'equivoquen', ha afegit, 'menysprea la voluntat de la gent, que encara no ha votat'. Montilla ha dit tenir 'confiança en la gent' i que 'el diumenge podem guanyar a les enquestes i guanyar les eleccions'. El candidat socialista espera que s'aconseguirà una 'alta participació' i aconseguir la victòria.

D'altra banda, en aquest mateix acte, el candidat del PSC ha assegurat que els avala 'la feina feta', tot i que ha afegit que l'han explicat 'molt malament'. 'També ho dic així de clar, a vegades em trobo gent que diu que alguna cosa que hem fet no l'hem explicat, i si a aquestes alçades la gent no ho sap és culpa nostra i no hem explicat suficientment les coses que hem fet', ha admès.





COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.