directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 22:15 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Eleccions 2010 doble fletxa

Guerra d'SMS entre PSC i CiU a poques hores pel final de campanya

Les dues formacions envien missatges de telèfon on es demana el vot per les eleccions del diumenge

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

La campanya electoral arriba al seu final aquesta mitjanit i els partits redoblen esforços per esgarrapar els darrers vots. D'aquesta manera, la batalla entre CiU i el PSC s'està bregant aquest divendres en els aparells electrònics ja que les dues formacions estan enviant missatges SMS per demanar el vot cap a la seva formació. José Montilla, d'una banda, crida a votar per 'combatre la crisi, per la justícia social i l'entesa Catalunya-Espanya'. El candidat del PSC acaba l'SMS alertant que cal votar per 'evitar que guanyi la dreta'.  El candidat socialista demana als afiliats que facin córrer el missatge per fer arribar la crida a la participació al major nombre d'electors. D'altra banda, Artur Mas, proclama que 'Montilla i Rajoy estan en contra del concert econòmic' i anima a no quedar-se a casa.

Comparteix
   


Etiquetes
Les darreres hores de campanya estan sent frenètiques per les diverses formacions polítiques que han entrat ja en el darrer esprint per demanar el vot a l'electorat que diumenge acudirà a les urnes. Tot s'hi val ja en aquestes darreres hores de campanya i els dos partits que es disputen la presidència s'han llançat a la caça del votant mitjançant els missatges de mòbil. D'aquesta manera, la tarda del divendres s'ha convertit en una guerra entre CiU i PSC que té en els mòbils el seu camp de batalla.

Montilla aposta per l'entesa 'Catalunya-Espanya'
L'SMS enviat pel PSC crida a votar per combatre la crisi i per establir altre cop relacions amb Espanya. Montilla, explica també en el missatge difós, que s'ha d'anar a votar per 'evitar que guanyi la dreta'. L'SMS socialista, acaba amb una 'passa-ho'.

Mas demana el vot perquè Montilla i Rajoy 'estan en contra del concert econòmic'
Per la seva banda, el missatge de Convergència i Unió apunta contra l'encara president de la Generalitat i també contra el cap de l'oposició, Mariano Rajoy. Segons CiU, els dos polítics no volen que hi hagi un concert econòmic per Catalunya, per la qual cosa s'ha de votar la formació d'Artur Mas. L'SMS acaba amb un 'amb tu comença el canvi' que fa referència a l'eslògan que ha mantingut CiU durant tota la campanya electoral que acaba aquesta mitjanit.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
pagano fletxa el masnou
27 de novembre de 2010, 18.54 h

els movils, gaire be tots, son prou petits i, desde la seguretat de que pot no desagradarlis: que's fotin el telèfon pel cul. Salut i independencia.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Josep anton fletxa Barcelona
27 de novembre de 2010, 18.21 h

Es pot denunciar això de que t'enviin sms sense consentiment?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Jordi-80 fletxa València
26 de novembre de 2010, 20.10 h

Directe, a cada di a que passa us lluïu més. Acabeu de llevar de portada la notícia d'ERC, i en canvi deixeu totes les de CiU, PSC i IC. Sou uns llumeneres. I clar, les notícies noves són de política rosa entre baralletes familiars sociovergents del PSCiU. Si la Vanguardia, el Periódico, el País i el Mundo foren tan babaus com vosaltres, amagant notícies del PSOE i el PSCiU, i posant en portada ERC, la independència quasi que ja hauria arribat. Babaus!


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.