directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 14:27 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Eleccions 2010 doble fletxa

Montilla aprofita les últimes hores de campanya per animar a votar alertant dels riscos d'un retorn de CiU

El candidat socialista tanca els quatre mítings-llampec finals al barri de Sant Cosme

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El candidat del PSC i president de la Generalitat, José Montilla, ha aprofitat les últimes hores de campanya per fer una crida a la participació aquest 28-N i aturar així el 'tsunami conservador' que hi ha a Europa. Montilla ha centrat els quatre mítings-llampec que ha fet l'últim dia de campanya per advertir dels riscos que hi ha si CiU torna a la Generalitat, però també ha reclamat als assistents que aprofitin fins l'últim minut per convèncer als indecisos que hi ha al seu voltant perquè votin els socialistes catalans. L'últim dels mítings-llampec s'ha fet al barri de Sant Cosme del Prat de Llobregat, on ha demanat que diumenge 's'omplin les urnes de vots progressistes, socialistes i catalanistes'.

Comparteix
   


Etiquetes
La maratoniana jornada de Montilla en aquest últim dia de campanya ha començat a les set del matí a la planta de Seat a la Zona Franca, ha seguit a Vilafranca del Penedès i Sant Pere de Ribes, i s'ha tancat al barri pratenc de Sant Cosme, a l'espera de l'acte final de campanya. En tots ells, Montilla ha fet una crida a una participació massiva el 28-N amb l'objectiu de frenar el 'tsunami' conservador que es produeix a Europa construint un 'mur' de contenció.

També ha avisat de la necessitat que hi hagi una 'sortida progressista a la crisi' i ha alertat que, si CiU torna a governar, hi ha riscos com ara retallades socials o pujades d'impostos. I també ha rebutjat propostes com el referèndum per la independència que demana ERC, que ha qualificat de 'quimera', o el concert econòmic de CiU, tot recordant que la federació nacionalista no ho va aconseguir durant 23 anys.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
26 de novembre de 2010, 23.03 h

COM A INDEPENDENTISTA VULL FELICITAR DIRECTE.CAT PER SER L' ALTAVEU PERFECTE DE PSC I CIU. EM SEMBLA QUE ERC HA FET UN ACTE PER ALLÀ GIRONA, PERÒ A LES 23.00H VOSALTRES NI EN TENIU NOTÍCIA. ENHORABONA ! GRANS PROFESSIONLS QUE SOU..AMB INDEPENDENTISTES COM VOSALTRES NO CAL LAVANGUARDIA NI ELPERIODICU...QUINS OUS QUE TENIU!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.