directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 12:47 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Eleccions 2010 doble fletxa

Montilla tanca la campanya demanant als ciutadans que donin una 'lliçó de democràcia a la prepotència'

El candidat del PSC presumeix d'haver omplert el Sant Jordi i afirma que 'tot està obert'

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El candidat del PSC, José Montilla, ha tancat la campanya electoral a la discoteca Razzmatazz de Barcelona, demanant als joves que donin una 'lliçó de democràcia a la prepotència', en al·lusió a CiU. Montilla recorda que 'les eleccions no les guanyen les enquestes, les guanyen els ciutadans'. El candidat socialista s'ha mostrat confiat de poder guanyar el 28-N, després de comparar el míting central del PSC, celebrat dijous, i el de CiU, aquesta mateixa nit. Tots dos s'han fet al Palau Sant Jordi i Montilla afirma que CiU 's'ha quedat amb un pam de nas perquè es pensaven que nosaltres no ompliríem i també es pensaven que ells desbordarien'. '.No ha estat així i tot està obert', afegeix.
carme chacón, josé montilla, eleccions, 28-n, socialistes, psc
Comparteix
   


Etiquetes
D'aquesta manera, Montilla ha posat fi a la campanya electoral 'més decisiva', segons l'ha definit, molt confiat de les seves possibilitat de victòria el pròxim diumenge, si ningú es queda a casa. El candidat socialista ha tornat a recordar que les urnes encara estan tancades i a desconfiar de les enquestes, que els han estat desfavorables durant tota la campanya electoral.

Montilla ha aprofitat el to desenfadat de l'últim míting de la campanya per demanar als joves que vagin a votar. Ells han respòs en plena intervenció del líder socialista amb crits de 'convergent qui no voti!'. Acte seguit, el candidat del PSC els ha fet l'última petició de la campanya: 'Teniu dues mans i només un cor. Si el teniu a l'esquerra, voteu amb la ma esquerra per fer visible el nostre símbol'.

El líder socialista ha carregat contra CiU pel que fa a polítiques de joventut i ha assegurat que 'a la dreta no l'interessa la gent jove, ni el transport públic, ni les beques, ni les ajudes, ni les opcions laborals de la gent jove'. Montilla ha etzibat que 'Mas és una capsa buida' i que 'darrere de la màscara no hi ha res. O fum o foc'.

Els joves que omplien Razzmatazz han interpel·lat constantment Montilla amb consignes clares. A més del 'convergent qui no voti!', la JSC ha recordat el vídeo de l'orgasme, una de les creacions més polèmiques de tota la campanya electoral: 'votar és un plaer!', cridaven. També hi ha hagut atacs contundents contra el líder de CiU: 'Mas dimissió per corrupte i per lladre'.

Per la seva banda, la ministra de Defensa, Carme Chacón, ha remarcat que 'són els joves que més es juga en aquestes eleccions' i ha posat com a exemple el deute de l'Ajuntament de Madrid -comparant-lo amb el de Barcelona-, per demanar que 'deixin de dir que la dreta gestiona millor'. La ministra, que ha tornat a retreure a la JSC que es van 'passar' amb el vídeo que comparava votar Montilla amb tenir un orgasme, també ha recordat que CiU va votar al Congrés en contra de lleis com la de dependència, la llei de matrimonis homosexuals o la llei que agilitza els divorcis.

Chacón també ha destacat que Montilla 'va néixer en una família humil' i que 'va decidir que treballaria per tirar-la endavant', mentre que Artur Mas ha tingut 'una vida fàcil'. 'Tu saps el que és treballar dur', li ha dit al candidat socialista.

El PSC condemna l''intent de manipulació' de CiU sobre les lones del Palau Sant Jordi
El PSC ha reivindicat aquest divendres l'èxit del seu míting central, dijous al Palau Sant Jordi, després que CiU, que feia el seu míting final al mateix espai, hagi explicat als periodistes que ha trobat lones amb fotografies de persones amb banderes del PSC, insinuant que les van fer servir per tapar les grades que no van poder omplir. Les lones, però, no es van utilitzar i el PSC ha emès un comunicat en el qual denuncia l''intent de manipulació' de CiU. 'Pensar que el PSC pretenia enganyar als mitjans de comunicació i la ciutadania és tenir un pobre concepte sobre el criteri dels mitjans i de la gent'. El Sant Jordi, expliquen, es va omplir de gom a gom i 'això és el que molesta i cou a CiU'.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
Som i serem! fletxa Tordera
28 de novembre de 2010, 04.39 h

Els del PSC foten mes pena que mai!! no han fotut res de bó durant la seva patètica legislatura ("gràcies" a ERC), i ara ho volen arreglar tot -crisi inclosa- :
Que s`en vagin al Zoològic, aviam si convencen als micos! Perquè als votatnts no s`ens enganya així com així. Em donen pena i fàstic al mateix temps. Esperem que no hi hagi un nou Tripartit PSC-PP-Ciudadanos... seria horrorós. Voteu independència!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
27 de novembre de 2010, 18.18 h

A qui voleu engenyar - socials - cuan dieu que es mentida, i que saveu que es la veritat??,, perque fins are, heu tingut mocadors, peró no heu tingut nas.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Jordi fletxa Barcelona
27 de novembre de 2010, 17.06 h

Donguem una lliçó de democràcia i no votem als politics de sempre. Cap dels parlamentaris es mereixen el vot. Corruptes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Roger fletxa Matadepera
27 de novembre de 2010, 12.22 h

Totalment d'acord Montilla, és el que farem, aturar la prepotència espanyola i regionalista.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.