directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 15:00 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

El Prat en risc de col·lapse durant les festes nadalenques per les vagues dels sindicats

Les manifestacions seran 'una resposta contundent' contra la privatització d'Aena per part del ministeri de Foment

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La decisió del Ministeri de Foment de privatitzar parcialment Aena i concedir la gestió dels aeroports del Prat a empreses privades no ha agradat gens als sindicats, que ja han convocat diverses vagues de protesta. Les aturades seran durant les festes nadalenques, encara que no s'han concretat els dies ni l'abast de les manifestacions que es realitzaran per fer front 'al greu atac imposat per raons econòmiques externes a l'Estat segons fonts sindicals. Les voluntats del govern espanyol 'no tenen res a veure amb el que havíem parlat fins ara els sindicats i el Govern' com així ho indica el secretari general de la secció sindical de CCOO a Aena, César Revuelta. El directiu sindical també sosté que aquestes privatitzacions faran insostenible el sistema ja que 'no es mantindrà la xarxa de gestió actual'.
aeroport prat caos
Comparteix
   


Etiquetes
Revuelta ha afegit que 'plantejarem a la nostra executiva la possibilitat d'una vaga. Ho hem de consensuar amb els altres sindicats. No és una cosa que afecti deu treballadors, sinó que es carrega la xarxa aeroportuària. Aquesta privatització no té res a veure amb la qualitat del servei perquè creiem que Aena és un dels millors operadors d'aeroports a nivell mundial'.

El ministeri de Foment va citar ahir dimecres la tarda els sindicats més representatius d'Aena, CCOO, UGT i USO, per anunciar-los els plans del govern de l'Estat en matèria aeroportuària. Segons aquest representant sindical, el model amb societats participades pel capital privat, les autonomies i l'Estat, 'se n'han anat a n'orris'.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.