directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 16:41 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Laporta manté silenci sobre la reunió 'cordial' amb Mas

El nou cap de files de SI trenca convencionalismes i evita fer valoracions de la seva trobada amb el Pesident electe

Comentaris 11  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

El líder de Solidaritat Catalana per la Independència (SI), Joan Laporta, s'ha reunit aquest dijous amb el president de CiU i futur president de la Generalitat, Artur Mas, en la que ha estat la primera visita al Parlament sabent que serà diputat. Laporta, però, no ha volgut fer declaracions als periodistes després de mitja hora de reunió amb Mas i s'ha limitat a dir que ha estat 'cordial'. L'expresident del Barça ha estat l'únic dels qui s'han reunit amb Mas que no ha valorat la trobada davant dels mitjans de comunicació. A la seva arribada al Parlament, i abans de trobar-se amb Mas, l'expresident del FC Barcelona ha visitat el bar i la botiga de la cambra, on ha comprat 'La petita història del Parlament'.

Comparteix
   


Etiquetes
L'arribada de Laporta a la cambra catalana ha generat molta expectativa entre els mitjans de comunicació. S'han hagut de fer fins a dues tandes de fotògrafs i dues de càmeres de televisió per fer els muts, més que en la resta de reunions. El passat blaugrana ha perseguit Laporta fins al Parlament, ja que alguns càmeres cridaven la seva atenció al crit de 'Al loro!'.

Reunió de mitja hora
Mas i Laporta han estat reunits una mitja hora però el líder de SI no ha volgut explicar res sobre el contingut de la trobada posteriorment davant dels mitjans de comunicació. Els periodistes l'han instat a fer-ho, però s'hi ha negat i ha baixat l'escala noble en direcció a la sortida. Laporta ha estat l'únic dels sis dirigents polítics que ha declinat fer declaracions després de trobar-se amb Mas i no ha explicat quin serà el sentit del seu vot en el debat d'investidura.

Just quan ha arribat a la cambra catalana, Laporta ha visitat la botiga del Parlament. Allà, el líder de SI ha comprat 'La petita història del Parlament', de Pilarín Bayés. Posteriorment, ha anat fins al bar de la cambra, on l'expresident del Barça ha pogut conèixer a través de les pantalles de televisió que hi ha que serà finalment Rússia el país que acollirà el mundial del futbol del 2018.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#11
jordibcn fletxa Barcelona
4 de desembre de 2010, 17.26 h

#9 Qui sembla serf que te el monopoli deu ser el Strubell perquè ell és el que diu "un partit que es fa dir independentista"
#10 Quatre que han votat en contra del meu, que per cert són afirmacions certes i demostrables de les paraules de dos persones..
I en quan a la ILP , Esquerra en concret el Benach va votar SÍ, el que no va votar SÍ era a la proposta del Tena, menys mentir suisplau.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
3 de desembre de 2010, 19.23 h

#7 Documentat Jordi, ja vas llegir l'enllaç? No van ser 4, ERC va dir NO.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
3 de desembre de 2010, 19.19 h

#5 Ah, ERC fa molts anys va treballar i aixo dignifica a aquest partit i a molts homes que han passat per ell.
Ara no esta treballant, pero encara que ho estigues fent no en teniu el monopoli ni cap copyright, i la resta de la poblacio catalana que vol la independencia i no vol formar part del vostre partit (alguns no ho hem volgut mai) tenim tot el dret d'intentar fer creixer l'independentisme aqui i a llocs on ara ens odien, potser qui fa anys que esta fent feina no la ha fet gaire be, no us ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Laporta demissió fletxa Des de la ciutat que porta el nom del nostre club
3 de desembre de 2010, 19.17 h

...I a les 17h va demanar-se una bossa de cacauets.

Al loro!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
jordibcn fletxa Barcelona
3 de desembre de 2010, 19.12 h

#5 Quatre han votat en contra però ni idea de on són, són trols i prou.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
3 de desembre de 2010, 19.07 h

#5 Qualsevol català hauria de questionarse els principis de l'actual cupula d'ERC després de signar en contra de la ILP. Ves per on, despres va ser la clau de la seva campanya i ara es condició si ne quanon per pactar, pero quan podia recolzar un referendum legal dins del marc constitucional va dir que NO.
Respecto aquest partit per la seva historia, pero no m'agraden les formes dels darrers anys. Soc menys independentiste per aixo? NO. La població us ha donat una lliçó i que feu? buscar ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
jordibcn fletxa Barcelona
3 de desembre de 2010, 15.58 h

#4 Qui va qüestionar que Esquerra fos independentista? , qui va dir alló de la culpa que l´assemblea del Barça em reprovi és del Benach?. i no cal començar a treballar res ja fa anys que treballem aquí a les Illes i al País Valencià.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
3 de desembre de 2010, 15.49 h

#1 Feu pena i vergonya, em semble que els que sou uns trols infiltrats sou un parell que campeu per aqui. No heu tingut prou amb els resultats de les eleccions, (es clar, tothom es imbecil, i SCI es botifler i li fa el joc a en mas i ha creat divisio entre la poblacio essers que tenen la veritat guardada la seu del partit!).
Podriau tenir educacio i respecte? o es molt dificil per a vosaltres? podriau tenir una miiiica mes d'estima vers a Catalunya i el seu futur? o com heu perdut vots com no... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
3 de desembre de 2010, 05.52 h

#2 Oi i tant perquè com els resultats han estat un gran triomf per Catalunya el que hem de fer és aplaudir de valent amb les dues mas i amb els peus també. Encara no fa con dies que el mas ha guanyat i el concert ja s´ha demostrat un frau i esperat. A madrid també aplaudeixen molt els resultats i pels carrers van cridant, Catalunya vuelve a ser espanyola. Tu també deus estar molt content oi bertranejo perquè com a bon independentista que ets estàs convençut que ara estem més a prop de... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Rogerdeflor fletxa Sant Martí de Riudeperes
2 de desembre de 2010, 20.53 h

#1 les eleccions ja han passat, el païs s'enfonsa després de l'expoli del tripartit. I hi ha gent que encara pica de peus, no se siper impotència o per incultura.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.