directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 14:23 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

ERC es posa en mans de Tresserras perquè 'rellanci' el partit

El republicà traçarà un nou full de ruta on s'apostarà per obrir el partit a col·lectius d'altres àmbits

Comentaris 20  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

Joan Manuel Tresseras és l'escollit per conduir la nau a la deriva que sembla que s'ha convertit ERC després dels comicis del passat diumenge. El conseller de Cultura en funcions de la Generalitat i nou militant republicà té la tasca de 'rellançar' el partit i fer més atractiva la seva ferida imatge de cara a les eleccions municipals del mes de maig. L'eix de treball de Tresserras passarà per 'obrir el partit' a col·lectius que no forçosament han de ser militants de la formació, ja que,segons la direcció, aquest és un punt que ha fallat en l'estratègia electoral. L'encàrrec al conseller es farà oficial durant el proper Consell Nacional convocat pel dia 18 de desembre. Segons Ignasi Llorente, portaveu de la formació, el conseller de Cultura és la persona idònia degut al seu bagatge polític i sobretot acadèmic.

tresserras
Comparteix
   


Etiquetes
Tresserras haurà de marcar un nou full de ruta que permeti recuperar els més de 300.000 vots que han volat en set anys del partit independentista. El conseller de Cultura ha estat l'escollit després d'haver passat amb èxit per la conselleria de Cultura i d'haver-se fet militant d'ERC fa poques setmanes. El republicà és doncs l'actual cara visible d'Esquerra, el principal ideòleg i l'ham que pot atreure diverses personalitats perquè s'uneixin al projecte republicà.

Obrir el partit a altres sectors, primera idea
Precisament aquest és el primer objectiu  de Tresserras, obrir el partit a altres sectors de la societat. Trencar el búnker en que semblava haver entrat la formació i donar-li aire nou per encarar amb optimisme els comicis municipals del mes de maig. La celebració del 80è aniversari del partit serà també una fita on la direcció s'hi agafarà per tractar de remuntar el vol després del desastre del 28 de novembre. Esquerra Republicana es manté actualment com a tercera força de Catalunya pel que fa a política municipal amb 200 alcaldies i 1.600 regidors.

Tresserras, la persona idònia
El portaveu de la formació, Ignasi Llorente, creu que l'encara conseller de Cultura tractarà de modernitzar el discurs del partit i de fer-lo capitalitzar altre cop el sentiment de simpatia que tenia l'any 2003 i que s'ha anat apagant poc a poc. Llorente ha destacat que Tresserras és la persona idònia per fer aquest 'rellançament' degut a la seva bona trajectòria política i immillorable bagatge acadèmic.






COMENTARIS fletxa taronja

item
#20
5 de desembre de 2010, 22.28 h

#16 Per començar no sé si t´has adonat de que he dit que he pogut comprovar amb estupefacció que al món independentista hi han molts fills de puta com a tot arreu en la vida, que et passa? que no tens clar si ho deia o no per tu? Doncs fixat que tu mateix ens estàs donant la resposta i ens ho estàs deixant molt clar. El que s´hagi perdut una batalla no vol dir que s´hagi perdut la guerra i jo seré el primer a lluitar amb les meves humils possibilitats perquè Catalunya No mori mai,... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
Robert fletxa bcn
5 de desembre de 2010, 19.33 h

És evident que el gran problema d'independentisme és l'altíssim coeficient d'estupidesa que acull. Només un brètol integral pot creure's ridiculeses delirants com les de Laporta, "independència el mes de gener". Això desacredita tot l'independentisme, ens situa al nivell P3. Que ha tret 4 escons? I què? Què són 4 escons? Aquest justet home-anunci que respon per Rogerdeflor parlava de 20 o 25, em sembla, oi? Aquests escons només serveixen per convèncer la societat catalana que l'inde... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Ramon fletxa St. Cugat
5 de desembre de 2010, 19.09 h

En Tresserras.......en fi, un tonto útil.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
5 de desembre de 2010, 17.54 h

#16 Qui perd és Catalunya, o potser és que penses que ha guanyat Catalunya amb els resultats del 28 N .... Bé de moment no al concert econòmic i si a la retallada dels 426 euros ....


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Rogerdeflor fletxa Sant Martí de Riudeperes
5 de desembre de 2010, 17.13 h

#15 em refereixo a aquests catalans perdedors que ens convencen amb mentides i ens venen a Espanya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
jordibcn fletxa Barcelona
5 de desembre de 2010, 16.48 h

#14 Et refereixes a "LA ESPAÑA QUE QUIERO QUE GANE EL MUNDIAL" de un ex-dirigent esportiu.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Rogerdeflor fletxa Sant Martí de Riudeperes
5 de desembre de 2010, 16.40 h

#13 Mira Pep, em referia al que diu de deixar morir Catalunya en pau. Si aquest tio està depre, és el seu problema , però que no hi foti Cataluya. Per cert, qui és el que s'apunta al carro dels guanyadors? Jo em vaig apuntar ja fa 3 mesos al carro dels que diuen la veritat i em vaig desapuntar del carro dels que m'havien mentit i havien venut el meu vot a Espanya. aqui l'únic guanyador des de fa anys és Espanya , no us confongueu.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
5 de desembre de 2010, 13.50 h

#11 Bonic el comentari venint d'un que s'apunta al carro dels guanyadors,.... Bé tampoc podem dir que SI hagi guanyat res, de moment són 4 diputats i estant al grup mixt, junt amb Cs.
Esquerra és un partit d'avenç, tant social com nacional, els resultats són els que són i no hi ha volta de full, reconeixem l'hostiot que ens hem fotut i reconeixem que no ho hem fet bé, però dir que som perdedors des de la perspectiva dels que no són ni grup parlamentari és ser una mica bocamoll i negar... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Pep fletxa Alt Empordà
5 de desembre de 2010, 12.36 h

Rogerdeflor, mai he insultat a ningú, però tu ets un estupit.
Ho sento però algú ho havia de dir.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Rogerdeflor fletxa Sant Martí de Riudeperes
5 de desembre de 2010, 08.05 h

#9 noi et un perdedor nat , si sou uns fracassats plegueu. Ja hi ha qui tirarà catalunya endavant i la portarà a la independència. Boicot dels mitjans? no em fagis riure. Si obries la tapa del WC i t'hi trobaves en Putxi gastant-se els mils de milions que li va donar l'Ausas per finançar les eleccions.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 11
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.