directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 11:29 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Ridao replica a Benach que no és urgent fer un canvi generacional a ERC

Puigcercós li retreu que ara cal 'unitat' · El president en funcions del Parlament aclareix que no parla de renovació immediata

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El secretari general d'ERC, Joan Ridao, ha respost al número dos d'ERC per Barcelona i president en funcions del Parlament, Ernest Benach, que 'no és una urgència' fer un canvi generacional. Aquestes paraules arriben després que Benach advoqués perquè Joan Puigcercós faci un pas enrere dins del partit i obri la porta a nous lideratges. Ridao ha dit que tant ell com Puigcercós assumeixen la responsabilitat dels resultats electorals i ha emplaçat a la militància a parlar sobre el futur del partit. També el president del partit, Joan Puigcercós, ha recriminat a Benach les seves declaracions en un moment en què cal 'unitat'. El número dos d'ERC ha volgut aclarir que no reclama una renovació immediata sinó al proper Congrés i valora positivament que Puigcercós 'aguanti el partit'.
joan ridao, erc, esquerra, estatut, sentència
Comparteix
   


Etiquetes
El president d'ERC troba inoportunes les declaracions de Benach precisament la setmana que el se celebra el Consell Nacional en què se sotmetrà a votació la seva continuïtat al capdavant del partit . Així li ha fet saber el mateix Puigcercós a Benach davant de la resta de membres de l'Executiva Nacional d'aquest dilluns. En aquest sentit, li ha recordat que ara és moment de màxima unitat i que les seves declaracions no ajuden a aquest objectiu.

Una direcció jove
Ridao ha defensat que la direcció del partit és jove, tant si es parla en termes biològics com pel que fa a la seva feina, ja que el seu mandat va començar fa dos anys. 'Crec que no és pas una urgència', ha declarat Ridao en ser preguntat si compartia la necessitat de fer un canvi generacional. El secretari general d'ERC ha afegit que durant el Congrés del partit, a l'octubre, serà el moment de debatre sobre tots els temes que afecten el partit, tant pel que fa a estratègies com a persones. 'Estarem a temps de parlar absolutament de tot', ha declarat.

Ha afirmat que, com en qualsevol congrés ordinari, es renovaran càrrecs i s'aprovaran els fulls de ruta necessaris. A més, ha advertit que és la direcció del partit la 'propietària del seu destí'. 'No ens deixarem condicionar per les urgències o pels interessos externs', ha declarat. Ridao ha explicat que la setmana passada, després del 28-N, va ser el moment de fer balanç i autocrítica i ha afegit que ara és temps 'de propostes i el futur'.

Full de ruta
Durant la reunió de l'Executiva del partit s'ha donat el vist i plau a un document que estableix el 'pla d'acció' del partit fins a la celebració del Congrés Nacional, previst per a l'octubre. Ridao ha explicat que el Consell Nacional del proper dissabte ha d'aprovar aquest document.

Ha afegit que 'molt probablement' dissabte ja es prendran algunes decisions sobre 'canvis immediats' que calen fer. Entre aquests, ha dit que s'han d'omplir vacants a l'Executiva de membres que deixaven el seu càrrec. Ha reconegut que alguns dels canvis que s'han de fer 'afectaran a persones que avui en són membre'.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
14 de desembre de 2010, 16.02 h

#5 Millor tindre idees d'esquerres que no pas tenir idees que provenen de Ferrovial, del Millet o amiguets d'aquest estil ... bé com a mínim per a mi si a tu t'està bé defensar a la gent corrupte i els amiguismes endavant però no cal que t'amaguis digueu clar i tots contents ...o no
Petons als mugrons xato ... sempre i quan et netegis la boca després de xarrupar-la


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
14 de desembre de 2010, 14.29 h

#4 Dir-li a un tripartit P$OEmontillista "idea" em sembla mooooolt agossarat.

Que ERC continui amb les "idees" i ja veurem a on va a petar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
14 de desembre de 2010, 13.10 h

#2 No amic novament et confons, esquerra és patrimoni de idees i no és patrimoni de personalismes, això ho deixem per altres partits on l'important són els noms, a esquerra el projecte està per damunt de les persones.
Pep Palau comentari molt encertat el teu ...


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Pep Palau fletxa Barcelona
14 de desembre de 2010, 10.24 h

#2 Exllepes, per què no et treus la polla del Madí de la boca quan parles?


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
14 de desembre de 2010, 10.17 h

L'ùnic trumfo que li resta a ERC es diu Oriol Junqueras, tot el demés és per llençar-lo al container de reciclatge.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
14 de desembre de 2010, 07.29 h

Quan callareu una miqueta tots plegats, ja ni ha prou de declaracions i respostes a declaracions, ja sabeu que una de les coses que ens ha fet mal ha ste aquest girigall constant que hem tingut a esquerra els darrers anys i vosaltres continueu amb la mateixa música ...


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.