directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 00:36 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Hereu festeja els votants de CiU per continuar 'construint Barcelona'

El candidat del PSC a l'alcaldia de Barcelona situa les municipals com l'inici de la 'batalla' per recuperar la 'centralitat' política

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El candidat del PSC a l'alcaldia de Barcelona, Jordi Hereu, ha fet una crida directa a les famílies que a les eleccions al Parlament van votar pel candidat de CiU, Artur Mas, perquè en les municipals confiïn en ell per construir Barcelona. En un discurs optimista i de futur durant el consell de la Federació del PSC de Barcelona celebrat aquest dissabte, Hereu ha dit que 'després de perdre Catalunya, ara toca guanyar Barcelona' i que és aquí on 'comença la batalla' perquè el PSC recuperi la seva 'centralitat' política i construeixi un nou futur. 'La represa s'ha d'iniciar des dels ajuntaments i des de Barcelona', ha afegit.

Comparteix
   


Etiquetes
L'alcalde de Barcelona ha situat la cita electoral del maig vinent, amb les eleccions municipals, com el 'gran repte' i 'la gran oportunitat' perquè el PSC es refaci de la desfeta electoral de les eleccions al Parlament i recuperi la 'centralitat' política com a partit. El PSC 'no pot ser el partit del 18% dels catalans, ha de representar a més gent', ha afegit.

'Després de perdre Catalunya, ara toca guanyar tots plegats Barcelona', ha destacat tot situant la conquesta de la ciutat com 'el gran objectiu' ara mateix del partit. Perquè guanyar Barcelona suposarà 'la millor contribució en la construcció del PSC del futur i el futur del PSC', ha afegit. En aquest camí per mantenir l'alcaldia de Barcelona, el PSC haurà de treballar 'amb més ganes, ambició i il·lusió que mai', ha destacat, per recuperar la confiança de la majoria dels ciutadans i ciutadanes de Barcelona, d'aquells que ja confien en el PSC, però també d'aquells que hi han deixat de confiar o no han confiat mai en la política, diu Hereu. 'Haurem de mantenir, recuperar i guanyar per primer cop la confiança de molta gent', ha destacat l'alcalde tot afegint que en aquest procés caldrà 'parlar amb tothom'.

La sortida de la crisi, la prioritat
Hereu ha construït un discurs, eminentment electoral, destacant en positiu l'obra de govern del PSC al capdavant de l'Ajuntament en aquests quatre anys, centrada, ha destacat, en la sortida de la crisi econòmica i que demostra, assegura, que Barcelona ha fet i està fent els deures per sortir de la crisi i que és un 'exemple de superació'. 'Hem de començar a expressar que les ciutats no som la causa de la crisi sinó les principals víctimes i que el caracteritza Barcelona és l'esperit i les ganes de voler superar la crisi', ha dit.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
19 de desembre de 2010, 11.30 h

Continuant amb la seua vergonyosa submissió als P$OEmontillistes, Esquerra li ha tornat a salvar el cul a l'Hereu salvant-li els presupostos.

Res de nou, Esquerra és P$C-P$OE.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
A fletxa BCN
18 de desembre de 2010, 15.55 h

L'Hereu acabarà compartint habitació amb Carod al mateix manicomi.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Ramun fletxa Barcelona (Barcelonès)
18 de desembre de 2010, 14.26 h

com diria l'escurçó negre, aquest Hereu és tan convincent com l'advocat defensor de l'estrangulador de Boston.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
123 fletxa bcn
18 de desembre de 2010, 14.09 h

patètic hereu! s'ha venut barcelona als hotels, restaurants i botigues: el lema de "la millor botiga" ho defineix perfectament. En quant a espai públic, cada cop hi ha més espai lúdic pels turistes i menys pels ciutadans... ha capitanejat una autèntica OPA hòstil per fer de barcelona la propietat dels hotelers, restauradors, botiguers i turistes i fent un autèntic progrom als ciutadans que ni poden aparcar ni poden viure i s'en han d'anar fora de la ciutat perquè no s'hi pot viure enmig... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.