directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 09:36 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Puigcercós 'escoltarà' Artur Mas per decidir què votarà ERC en segona volta

Puigcercós celebra que Mas vulgui donar continuïtat a les polítiques que ha impulsat ERC en el govern

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El president d'ERC, Joan Puigcercós, ha celebrat aquest dilluns que Artur Mas vulgui donar continuïtat a les polítiques que ha impulsat ERC en el govern. Aquesta és la conclusió que ha extret de la intervenció d'investidura de qui serà el futur president de la Generalitat, Artur Mas. Al seu parer, el convergent ha fet un 'bon discurs', però ha constatat una certa 'centrifugació de la responsabilitat', quan Mas ha demanat l'ajuda de tots per plantejar el concert i per sortir de la crisi. 'És la manera de posar-se la vena abans de la ferida', ha advertit Puigcercós, que ha reiterat que ERC votarà en contra de la investidura en primera volta però escoltarà el candidat de cara a la segona.
puigcercós, salt, erc, campanya, eleccions
Comparteix
   


Etiquetes
En roda de premsa després del discurs d'investidura de Mas, Puigcercós ha donat una de freda i una de calenta. Ha agraït la 'rectificació' del convergent quan ha acceptat 'la legitimació dels anteriors governs' i quan ha parlat de l'executiu de Catalunya, i no de CiU.

És més, ha considerat que ha estat un 'bon discurs', però ha lamentat que hagi parlat del què però no del com. 'No hem vist programa', s'ha queixat. L'únic que ha desenvolupat en matèria programàtica, ha dit, són precisament les tres qüestions més importants que ERC va impulsar quan ha governat: el Pacte de Recerca, el d'Educació i el d'Immigració. 'Són els únics aspectes programàtics que hem vist en profunditat i que veiem que tindran continuïtat', ha assenyalat.

També ha detectat una 'certa centrifugació de la responsabilitat' per part d'Artur Mas quan ha parlat de corresponsabilitat. 'Sembla una manera de posar-se la bena abans de la ferida', ha advertit pel que fa al dret a decidir i al concert. 'El Govern també ha de jugar', ha subratllat.

Per tot plegat, ha anunciat el vot contrari en primera volta i que escoltaran el discurs del candidat de cara a la segona.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
21 de desembre de 2010, 07.16 h

ERC faria be de no perdre una oportunitat de reconciliar-se amb la ciutadania que li ha girat la esquena.

Acabar amb aquesta pantomima del P$C-P$OE i el PP és avui a les mans d'ERC, encara que crec que demanar a ERC que no es continui suicicidant és demanar massa. M'agradaria equivocar-me.

Seria una llàstima que en Puigcercós preferis satisfer els hoolligans que l'han portat a on ara mateix es troba ERC que no a la majoria de catalans que volen passar pàgina i tirar endevant.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Jordi-80 fletxa València
20 de desembre de 2010, 15.05 h

Carod va utilitzar els vots de 2006 sense tindre en compte els anhels d'eixos votants, que eren, sobretot, no regalar res ni a CiU ni a PSC. I als que no estaven d'acord amb el pacte amb PSC i amb com es va fer, els va titllar de marginals i sense cultura de govern. Si Carod fóra una dona, deixaria que tot el món li ficara mà per a no semblar que és una estreta. Que Puigcercós no cometa el mateix error.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Jordi-80 fletxa València
20 de desembre de 2010, 14.58 h

O Mas es compromet a un Referèndum si el Concert no s'aconsegueix, cosa que no voldrà, o el vot haurà de ser negatiu. I haurà de quedar clar el que és un Concert i el que no ho és, sense anomenar Concert a un simple pacte fiscal.

Si Puigcercós diu que els vots són de la gent i no dels partits, que respecte la voluntat majoritària dels que ham votat ERC ara, que és a CiU ni aigua, cosa que no va respectar Carod al 2006 i va decebre molts d'eixos vots.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.