directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 10:30 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Rivera: 'No serem còmplices de tenir un altre president insubmís a la Generalitat'

Creu que Mas ha demostrat que no serà 'menys nacionalista que el tripartit ni ERC ni Solidaritat'

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha assegurat aquest dilluns que diran no a la investidura d'Artur Mas en segona volta 'si no canvia ni una coma en aquesta política d'insubmissió davant la sentència del Tribunal Constitucional'. De fet, ha recordat que 'no volien a Montilla per insubmís i que tampoc volen a Mas per insubmís'. Rivera ha remarcat que el seu partit 'no serà còmplice de tenir un altre president insubmís a la Generalitat'. El dirigent de Ciutadans ha carregat contra el discurs de Mas i ha lamentat que hagi demostrat que no serà 'menys nacionalista que el tripartit ni que ERC ni que Solidaritat'.
albert rivera, ciutadans, parlament
Comparteix
   


Etiquetes
Rivera ha destacat que el discurs ha tingut dues parts, una primera referent al terreny econòmic en el qual hi ha hagut punts on hi podria haver coincidència amb Ciutadans. Tot i això, ha destacat que 'la veritat del discurs' ha arribat a la segona part on ha demostrat que 'no serà menys nacionalista que el tripartit ni que ERC ni Solidaritat'. Considera que Mas 'ha demostrat que el seu projecte és la independència i que ell la vol pas a pas i a llarg termini'.

El líder de Ciutadans creu que tot haver-hi canvis electorals 'res ha canviat'. Ha lamentat que hi ha 'més nacionalisme al capdavant del Govern de la Generalitat que es caracteritza pel que diu i el que no diu', ha apuntat, al temps que ha assenyalat que Mas ha deixat clar que 'no li importa treballar contra la corrupció a Catalunya'. Així, ha criticat que Mas no hagi fet referències a la lluita contra la corrupció en la seva intervenció.

Rivera també ha criticat que Mas no vol complir la sentència del Tribunal Constitucional i ha lamentat que Mas defensi el text estatutari 'en aquell camp que no és constitucional i és el camp de la llengua i les llibertats'. Per això, ha dit que 'cap demòcrata pot donar suport a un Govern que no compleixi l'estat de dret i les sentències judicials'. 'No podem donar suport a un Govern que no es comprometi a que l'Estatut vigent es compleixi a Catalunya', ha ressaltat. El líder de Ciutadans ha recalcat que al 'PP i al PSC potser això ja no els hi importa'. Així, ha indicat que el seu partit 'no serà còmplice de tenir un altre president insubmís a la Generalitat'.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
OTGER fletxa Reikjavik
21 de desembre de 2010, 07.34 h

Tu de l'únic de que pots ser còmplice és de la malversació de fons de Catalunya amb el sou de tu i els teus inadaptats,no comptes per a ningú però el sou te l'emportes igual,bé,era això o la Llei de depndència, no?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.