directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 11:52 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

CiU i PSC escenifiquen amb una signatura l'acord que farà Mas president

Oriol Pujol i Joaquim Nadal rubriquen el pacte entre les dues formacions que permetrà l'abstenció dels socialistes

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Convergència i Unió (CiU) i el Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) han escenificat aquest dijous l'acord entre les dues formacions que permetrà la investidura d'Artur Mas com a president de la Generalitat. Ha estat en un acte sobri, però simbòlic, a l'auditori del Parlament deu minuts abans de l'hora prevista per a l'inici del Ple. Els encarregats de rubricar el pacte han estat els respectius presidents dels grups parlamentaris, Oriol Pujol i Joaquim Nadal. Tot i que no ha signat, l'acte s'ha fet amb la presència del futur president. Amb l'acord, els 28 diputats socialistes s'abstindran en la segona volta del debat d'investidura que començarà en uns minuts a la cambra catalana.
signatura, acord, ciu, psc, sociovergència
Comparteix
   


Etiquetes
Ha estat un acte sense parlaments i molt breu. Només ha consistit en la imatge de la signatura i hi han assistit cinc dirigents de CiU i tres del PSC. Per part de la federació nacionalista, han presenciat la signatura Artur Mas, Josep Antoni Duran i Lleida, Oriol Pujol, Felip Puig i Josep Maria Pelegrí. Per part de les files socialistes, han estat presents Joaquim Nadal, Laia Bonet i Xavier Sabaté.

Els primers en arribat han estat els dirigents de CiU, que han esperat uns minuts l'arribada dels tres representants socialistes. Immediatament després Nadal i Pujol han signat. Al costat de Nadal s'han situat Bonet, Duran i Sabaté, mentre que al de Pujol hi eren Mas, Puig i Pelegrí.

Després de la signatura, Mas i Nadal han encaixat les mans en primer terme i posteriorment tots els assistents s'han donat la mà abans de mantenir una breu conversa. No hi ha hagut aplaudiments. L'única presència ha estat la dels mitjans de comunicació.

Mas, aclamat pels seus
Moments abans de la signatura, tant CiU com el PSC han fet reunions del grup parlamentari. En el cas de la federació nacionalista, els seus diputats han rebut Mas de peu i amb aplaudiments en el moment que ha entrat a la sala, poques hores abans de ser investit 129è president de la Generalitat.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Pep Plana fletxa Vilanova de Sau
23 de desembre de 2010, 11.33 h

Ex votant llepa trepa on estàs? Ves per on ara els PSOE montillista ( ho dic bé) són els que permetran fer President al teu candidat, genial no? ... ha, ha, ha, ha, ha, .... veig a vindre dies d'amagar el cap sota l'ala, d'empassar-te tots els teus comentaris xenòfobs i per desgràcia dies de poc avançar en l'autogovern de Catalunya.
Ho sento "xato" però només esquerra és capaç de fer defensar al PSC els interessos reals de Catalunya i sinó ja ho veuràs ... de moment empassa saliva P... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.