directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 23:35 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Mas designa Francesc Homs com a portaveu únic del govern

El nou càrrec del convergent es suma a la Secretaria General de la Presidència

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Francesc Homs, un dels col·laboradors 'més pròxims i més eficients' d'Artur Mas, com el definia el mateix president, serà el portaveu del nou Govern, segons han confirmat fonts de la federació. Homs, que assumirà també la Secretaria General de la Presidència, ha estat nomenat aquest dimecres a la primera reunió del nou executiu després de la presa de possessió dels consellers. El d'Homs no serà l'únic nomenament, ja que s'espera que el Govern aprovi altres nomenaments de càrrecs intermedis. La designació d'Homs com a portaveu del govern acabarà amb el galimaties que va suposar les rotacions que el govern tripartit va fer a l'hora de parlar amb els mitjans de comunicació.

Comparteix
   


Etiquetes
El joc d'equilibris que ha hagut de fer Artur Mas per dibuixar el seu govern, s'ha enllestit aquest dimecres. El nucli governamental s'ha tancat doncs amb la designació de Francesc Homs, un dels homes de confiança del president, com a portaveu únic del govern. Homs, que també assumirà la Secretaria General de la Presidència, serà doncs la cara visible del nou govern i acabarà amb el garbuix de portaveus del tripartit, que anava fent rotar diversos consellers perquè assumissin aquesta tasca.

La supervisió de mitjans de comunicació passa a Presidència
Francesc Homs serà un dels homes forts de l'executiu malgrat no ser conseller. L'assumpció dels càrrecs de portaveu i Secretari General de Presidència l'erigeixen com un dels pesos pesats del nou govern, i més tenint en compte que assumirà algunes competències que fins ara estaven en altres conselleries. És el cas de la supervisió dels mitjans públics i la interlocució amb els privats, que fins ara era competència de Cultura, ara en mans de l'exsocialista Ferran Mascarell.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.