directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 14:02 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Puigcercós dóna 100 dies de gràcia al nou govern d'Artur Mas

El president d'ERC lamenta que l'executiu no representi la territorialitat de Catalunya

Comentaris 8  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El president d'Esquerra Republicana, Joan Puigcercós, donarà 100 dies de gràcia al nou govern d'Artur Mas perquè 's'organitzi, comenci a treballar i enfoqui els nous reptes que s'ha de plantejar'. D'aquesta manera ho ha explicat Puigcercós després de la reunió del Consell Assessor Municipal d'Esquerra que ha tingut lloc aquest dimecres a Vic. El president d'Esquerra, però, ha lamentat que l'executiu no representi la territorialitat de Catalunya. Ha constatat que, tot i que sense capital 'no hi hauria país', el nou govern és 'molt barceloní'. A més, Puigcercós ha manifestat que el poc pes de les comarques 'ha de fer estar atents' perquè no torni 'l'antiga dinàmica centralista de Barcelona'.

Comparteix
   


Etiquetes
Puigcercós també s'ha lamentat del fet que el govern actual hagi separat el Departament d'Innovació, Universitat i Empresa desvinculant la universitat i l'empresa en departaments diferents. De Mas-Colell ha dit que és una persona 'amb molts de prestigi' i que 'va fer molt bona feina'. Tot i això, ha afirmat que 'cal que la universitat vagi al costat de les empreses i que estigui vinculada a l'economia productiva del país'.

D'altra banda, Puigcercós ha manifestat que no sap si el nou govern és o no 'el dels millors' i en tot cas, ha dit, 'ja es veurà amb el temps'. Amb tot, ha destacat que CiU ha fet un govern 'que s'ha hagut d'adequar a les necessitats partidistes de la coalició'. Si bé es va criticar 'molt' el govern anterior perquè 'no era un govern de país sinó que era un govern de partits', Puigcercós ha dit que 'el govern d'Artur Mas també ho és'.

Durant el debat d'investidura, Esquerra ja va posar en dubte la confusió que genera CiU sobre els conceptes 'partit' i 'govern'. Puigcercós s'ha qüestionat el fet que Duran i Lleida sigui el cap de Convergència i Unió i, al mateix temps, 'representant de la Generalitat oficiosa a Madrid'. A més, també ha criticat el fet que Xavier Trias sortís al balcó de la Generalitat el dia de la investidura de Mas i l'ha acusat d'utilitzar el Govern de Catalunya com a plataforma per a les municipals de Barcelona.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#8
J.S.G. fletxa Sant Boi
30 de desembre de 2010, 16.14 h

NOIS,NOIES D'ERC, SI NO ANEM A UNA NO ACONSEGUIREM RES,I SI A SOBRE ENS BARALLEM ENTRE NOSALTRES. MOSTREM QUE NO SOM GAIRE DIFERENT DELS ESPANYOLS.



VISCA TERRA LLIURE II*II


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
xavi fletxa badalona
30 de desembre de 2010, 13.23 h

#5 educació??? que he dit alguna cosa que no sigui veritat? porto tota la campanya electoral sentint que si els de CIU son o fan, que si lladres o no, que si botiflers o no,,,i totes aquestes paraules de personalitats politiques de primera fila de ERC.
o es per lo de Burro? quina passada, com m'he pasat ara!!!
Company no et sentis ofes, però el que jo penso ho pensa la majoria de catalans, ERC ens ha defraudat a tots i els qui hi queden estan donant pals de ceg, no saben per on van.
De totes ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
30 de desembre de 2010, 13.12 h

#3 Voldria suposar que de gent com Vostè, a ERC no els volen.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
30 de desembre de 2010, 13.10 h

#1 Una mica d'educació, a Vostè no li vindria pas malament.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Josep Maria fletxa Bellpuig
30 de desembre de 2010, 11.24 h

Esquerra, (abans ERC), ha perdut totalment el nord, s’ha oblidat totalment del independentisme i només es postula cap a l’eix esquerra-dreta, definitivament va cap a la deriva política, en aquestes properes eleccions municipals, te un discurs total i únicament d’esquerres, sense entrar en la independència per res, la historia recordarà, en la trobada d’electes d’esquerra a Vic, s’ha fet evident, més esquerra, menys sobiranisme, l’herència del històric partit ha quedat tota... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
xavi fletxa badalona
30 de desembre de 2010, 11.21 h

un altre de ERC que ho sap tot.... es veritat la independencia te un 10% dels vots a favor.... heu fet d'un tema de pais una cosa d'un interes personal, per manar, per estar a dalt i fer-se veure.... i ara que? cap al pou que es on esteu. Jo havia votat ERC, però ara ni aigua!!! sort company!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2 Oriol Jordan
30 de desembre de 2010, 11.07 h

#1 Home, per tonteries les que arribes a dir tu per "frase quadrada", a banda de dir mentides o intentar confondre la gent! ;)


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
xavi fletxa badalona
30 de desembre de 2010, 09.30 h

quina quantitat de tonteries segueix dient aquest home, potser que plegui i vagi amb en Carot a buscar bolets.
despres de 6 anys a la Generalitat, no han tingut collons de declarar la independencia, que en aquest moment no vol ni un 5% de la població de Catalunya, El que ha fet el tripartit es enfrontar-nos amb ESpanya i ara veuràs com ens deixaran aquests,,, ni aigua ens donaran, així no es fan les coses.. burro!!!
Que n'aprengui!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.