directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 05:37 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PSC no assumeix la marxa de Mascarell i continua carregant contra el nou conseller de Cultura

Hereu li recrimina que hagi canviat de projecte polític tan sobtadament i Sabaté el titlla de 'traïdor' · Nadal creu que el conseller és 'un quart plat' mentre que el primer secretari de les Corts el tracta de 'mercenari'

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La decisió de Ferran Mascarell d'entrar al govern d'Artur Mas ha encrespat els ànims del PSC, que veu la marxa del nou conseller de Cultura com una punyalada per l'esquena. Així, l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu ha retret aquest dimecres que Ferran Mascarell hagi passat en 24 d'hores d'aspirar a ser candidat del PSC a l'Ajuntament de Barcelona a conseller de Cultura del Govern d'Artur Mas. 'Això algú m'ho ha d'explicar', ha assegurat. En una entrevista a Catalunya Ràdio, Hereu ha remarcat que no hi estava d'acord, no ho entenia i que discrepava de la decisió presa per Mascarell. Així mateix, ha apuntat que no és una bona notícia que Mascarell hagi deixat el PSC després del seu pas pel partit. Ha avisat al conseller de Cultura que espera veure convertit en fets tot allò que anava dient com per exemple que s'ha d'incrementar els pressupostos en Cultura. Per la seva banda, el que fou conseller de Governació i actual portaveu adjunt del PSC al Parlament, Xavier Sabaté, considera que Mascarell és un 'traïdor' i explica la seva marxa al govern de CiU afirmant que 'sempre hi ha entre els perdedors algú feble que es deixa comprar'. En aquesta mateixa línia de retrets a Mascarell s'hi suma Joaquim Nadal, exconseller de Obres Públiques, que creu que el nou conseller de Cultura és el 'quart plat' després que Imma Tubella, Rosa Maria Maleta i Mònica Terribas diguessin que no a la proposta d'Artur Mas per ocupar la conselleria de l'exsocialista.
artur mas ferran mascarell
Comparteix
   


Etiquetes
L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu ha dedicat part de l'entrevista a valorar la decisió de Mascarell de convertir-se en conseller de Cultura del Govern de Mas. Un càrrec del que ha pres possessió aquest mateix dimecres. Hereu ha assegurat que no respira més alleujat després que Mascarell hagi decidit entrar al Govern de CiU i no aspirar a ser candidat a l'alcaldia pel PSC.

Tot i respectar-lo, l'alcalde de Barcelona ha lamentat el pas donat per Mascarell i ha admès que 'no el compartia en absolut'. De fet, ha apuntat que ara 'és el moment d'enfortir el projecte del PSC per vestir un projecte progressista'.

Mascarell és un 'traïdor' segons Sabaté
Més dures han estat les paraules de Xavier Sabaté, portaveu adjunt del grup parlamentari socialista, que ha considerat que Mascarell és un 'traïdor' després d'haver passat al govern de CiU. Sabaté, que va compartir govern amb el nou conseller de Cultura en els darrers anys de Pasqual Maragall, creu que la marxa de Mascarell rau en la amplia derrota que ha patit el PSC, ja que, 'entre els perdedors sempre hi ha algú que es ven fàcilment'

'Quart Plat'
D'altra banda el líder parlamentari del PSC, Joaquim Nadal, opina que Mascarell és un 'quart plat' ja que Artur Mas tenia altres tres candidates per ocupar la cartera que finalment ha estat per l'exsocialista. Mascarell anava per darrera d'Imma Tubella, Rosa Maria Maleta i Mònica Terribas i només ha arribat al càrrec degut a la negativa de totes tres aspirants.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
30 de desembre de 2010, 17.09 h

Tot aixo son trasvasamens de espanyolistes no patiu la victoria al final sera de la gent de la unica esquerra ha la que la prensa espanyoliste no ha parat de llençar merda


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
30 de desembre de 2010, 13.09 h

I a tot això que diuen els seus companys de secta/partit? O no els està permés d'opinar pel capo per que si ho fan també seran castigats i demonitzats por los siglos?? ui,.. por fa això. Algú l'hauria d'aturar aquest senyor, que no està en condicions de ser portaveu.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
país!! fletxa Tarragona
30 de desembre de 2010, 12.52 h

Què el Sr. Sabaté aclareixi què vol dir quan diu que Mascarell no podrà sortir al carrer tranquil, és això una amenaça a les llibertats individuals provienent del que s'auto anomena "progressisme" ???? Això traspassa la prepotència que aquest senyor exhibeix habitualment. Prou d'amenaces, de capos mafiosos!!
I qui ha dit que és el final del Mascarell? O és el que el Sr. Sabaté voldria? Potser és ell qui té els dies comptats i qui pateix per que el seu final sigui tant patètic com... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
ca'n pixa fletxa Tarragona
30 de desembre de 2010, 12.17 h

Patètics els comentaris i la posició del Sr. Sabaté,... que ara després de deixar la poltrona de la delegació del govern, s'ha de seguir fent notar, i és que quan un és un històric, o prehistòric, ja se li coneixen moltes. Ja en tenim prou d'afileraments socialistes paramafiosos, aquí parlant de traicions a la siciliana,.. au, va.. vagi-se'n a cavar a l'hortet.

Felicitacions a Miquel Iceta, tolerància, apertura i bon tarannà !


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
30 de desembre de 2010, 10.55 h

En Jaume Sobrequés, ara en Ferran Mascarell... i més que en vindran. Un cop més queda clar que el PSC es comporta com una secta de la qual qui en surt és demonitzat. Trobo lògic que la gent catalanista del PSC vulgui abandonar un partit que ha traït tants cops el país.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
30 de desembre de 2010, 08.30 h

Aisssss, socialistes.. què teniu que marxen del vostre costat? Potser... l'heu pifiada durant tots aquests anys, no? S'ha de saber perdre!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.