directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 11:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 30 de maig de 2007 05:00 h

Laïcisme + mesquita = zero

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

iniciativa icv
Comparteix
   


Una de les grans novetats de la jornada electoral de diumenge va ser la desaparició d’ICV de l’Ajuntament de Tarragona, un fet que ha deixat el partit liderat pel “matrimoni Ceaucescu” (format per Joan Saura i Imma Mayol) sota mínims al Camp de Tarragona. Alguns politòlegs oficialistes i altres abonats a la menjadora progressista ja han sortit amb tota mena d’elucubracions, justificacions i anàlisis previsibles: al seu parer, el vot útil al PSC per foragitar CiU ha ensorrat els ecosocialistes.

Però la veritat és una altra. Segons sembla, tota la ciutat de Tarragona atribueix la gravíssima derrota al fet que el candidat eco-pijo, Lluís Balart, va proposar la reconversió de l’edifici del Banc d’Espanya (ara en desús i en plena Rambla Nova) en una mesquita. Sí, heu llegit bé, en una mesquita. Com és lògic, la bona gent de Tarragona no admet que un partit que es declara laic i que sovint branda un discurs anticatòlic ara surti en defensa de l’islam. De manera que el dia de les eleccions, les butlletes d’ICV es van quedar on eren: ben apiladetes en un racó de les meses electorals.

O sigui que ja ho veieu: a Tarragona no hi haurà ni mesquita ni ICV.

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
Lila fletxa Tarragona
2 de juny de 2007, 16.00 h

Sí, amb això segur que van perdre vots, i la veritat no entenc com van ser tan innocents de pensar que els serviria per guanyar-ne. I menys quan els progres ja estaven contents pel fet que l'edifici es convertiria en biblioteca, i no seran pas els reaccionaris que els votaran amb aquestes propostes...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Jordi fletxa l'h
30 de maig de 2007, 23.45 h

No patiu; amb Montilla al govern,els ecos ho passaran putes.En aquests se'ls ha acabat el bròquil.El presi ja s'encarregarà una i una altre vegada de passar-lis els morts per`acabar-lis la imatge de progres falsos i simpàtics!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
JC fletxa Cornellà
30 de maig de 2007, 16.36 h

Tot sabem que hi ha un autoanomenat progressisme que, davant el tema de la immigració, té una postura puscil·lanime que no vol sentir parlar de tema (i a qui ho fa li llacen el tòpic de racista). S'acovardeix davant el reptes i problemes que planteja la immigració (tècnica Montilla: allò de què no es parla no existeix). Aquest progressisme imposa la seva dictadura i no permet plantejar res per què, per exemple, davant les conquestes de llibertat aconseguides a costa de les seculars impo... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Daniel fletxa Tarragona
30 de maig de 2007, 12.42 h

El pitjor és que hi havia consens entre PSC i CiU (potser tb amb ERC?)pq l'edifici passés a ser una biblioteca quan estigués rehabilitat.

És a dir que per a ICV, millor una mesquita que un equipament cultural. Impresentable.

Bé, de fet tant que van haver de rectificar en 24 hores. Però el mal ja estava fet. La proposta d'ICV va ser una cagada de les que fan època. Ja els està bé.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Gisela fletxa Tarragona
30 de maig de 2007, 09.52 h

Això és veritat i la ciutat en va plena. Mira que s'ha de ser curt per dir això, és va muntar la de sant quintín! Però ja va anar bé, que els bombin per hipòcrites i estètics! Llàstima que el PsoE hagi guanyat, però em consolo pensant que Iniciativa està sota un pont.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.