directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 09:56 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimarts, 5 de juny de 2007 05:00 h

La democràcia cultural de Buenafuente

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

andreu andres buenafuente neng terrat
Andreu Buenafuente

Comparteix
   


El conegut humorista català Andreu Buenafuente (també conegut com a Ándres -amb accent a la a-) va gravar el seu programa a Granada durant tota la setmana passada dins de la campanya iniciada per Antena 3 (cadena propietat del grup català Planeta) per tal de donar suport a la candidatura de l'Alhambra de Granada com una de les noves set meravelles del món.

La campanya iniciada per la UNESCO pretén nomenar set noves obres humanes com les set grans meravelles de la humanitat, ja que les antigues meravelles ja no existeixen (excepte les piràmides d'Egipte). Però la visió local i tancada dels promotors del programa han considerat que només es pot nominar una obra, ja que les altres propostes no és que siguin millors o pitjors, sinó que senzillament no són espanyoles.

Doncs bé, com que Buenafuente no té més amplitud de mires, serem nosaltres qui us proposarem que entreu al web on s'escullen les Noves 7 Meravelles del Món, i n'escolliu alguna. No cal que us gasteu els diners votant a través d'SMS. Només cal que mireu una mica i potser descobrireu que hi ha vida més enllà d'Espanya. La resta és dictadura cultural, com el sindicat únic o el partit únic. Es pot votar 'sí' o es pot votar 'també.

Per cert, tan fora de si seria que el web d'un programa de televisió que s'emet arreu de l'Estat espanyol disposés d'una versió en català? No ho sé... per demostrar que també hi ha vida més enllà de Madrid, no?





MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.