directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 11:19 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dijous, 14 de juny de 2007 05:00 h

Sarkozy l'abstemi

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

nicolas sarkozy borratxo begut ebri entonat content
Sarkozy després de brindar amb Putin

Comparteix
   


L'actual president de la República Francesa ha entrat a la llista dels polítics com Aznar, Clinton o el grandíssim Yeltsin, que són grans entusiastes dels combinats, copes, vins, licors amb gel o sense, i en general de tota beguda que produeixi un estat d'excitació més gran del normal. En la cimera del G8, Sarkozy va mantenir una reunió amb el seu homòleg rus, Vladimir Putin. Es veu que aquest li va oferir vodka rus del bo. Sarkozy no va fer el lleig i brindà. Poc després havia de mantenir una roda de premsa sobre la reunió i... bé, jutge-ho vosaltres mateixos. Podeu veure posant play una mica més avall.

Ah, per cert, no ens voldríem deixar de dir que cap, absolutament cap, televisió francesa, ni publica ni privada, ha ensenyat les imatges, que ja han donat la volta al món per Internet i que les va fer públiques una televisió belga.





Sarkozy sembla seguir els passos de l'expresident de l'Estat espanyol, José Maria Aznar, que deia que ningú no li havia de dir quantes copes de vi podia veure per conduir el seu luxós cotxe. De fet, és ben conegut que Aznar és un fanàtic dels cotxes i la velocitat. Quan era candidat a la presidència del govern espanyol, pocs eren els que s'atrevien a anar amb ell en cotxe oficial, perquè Aznar sempre deia: "Verdad que lo puedo llevar yo?". Era tan temerari al volant que el viatge es feia inacabable.

Aquí teniu el vídeo per recordar-ho.

També podeu recordar el grandíssim Yeltsin o el mateix Clinton quan anaven contents.

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.